onsdag 2. desember 2009

En julemorgen

Dette har vært en slitsom natt. Vi har en liten gutt som sliter med mageknip på nettene for tiden, og da blir det ikke voldsomt mye søvn på oss. Så når lillegutt våknet i dag tidlig,og jeg så at det var mørkt ute, var det nesten så jeg begynte med tvangssoving. Men så kom jeg på at det er jo rimelig mørkt på morgenen på vinterstid, så jeg sjekket klokka - og den var over 08. Eirik hadde forsovet seg og spratt så fort opp av senga at man skulle tro han hadde fått en rakett i rumpa. Alltid en bra start på dagen med uendelig stress fra første sekund. Teo og jeg derimot hadde anledningen til å ta det helt med ro - for Teo skal være hjemme fra barnehagen i dag og vi skal baare kose oss =)

Utrolig hvor våken og i godt humør man blir når man tusler ut fra et soverom med 10 minusgrader til en varm og julepyntet stue. Følte meg i et lite sekund uthvilt jeg,da! Nå ser vi Mikke's klubbhus og spiser fruktsalat. Om noen timer skal vi til Ski for å møte Linda, Mathias, Veronica og Matheo. Vi skal på babykino og se julefilm. Det kan bli spennende med en vilter 1åring ;)

Kjenner på meg at dette blir en fin-fin dag! Er ikke ofte jeg er så positiv før 9 om morgenen altså.. Eller generelt, hehe.. Vel, dere får ha en fin dag dere også! =)

Ingen kommentarer: