fredag 11. desember 2009

En kamp om plassen!

Her i Lyngåsen har vi parkeringsplass i et felles parkeringshus. Det er flere "båser" med plass til tre biler i hver bås. Bilen som står parkert i midten av denne båsen står helt skeivt, så jeg får så vidt skvist bilen min inn på plassen våres. Dama som derimot har parkering på andre siden av den skeive bilen har så god plass at hun omtrent kunne stått og rocket med rockering på hver side av bilen. Tror du dette irriterer meg litt når jeg hver dag klemmer ungen min inn på den ene siden av bilen,for så å gå skrapa langs veggen og klemme meg selv inn på andre siden av bilen? Ja! Enda godt vi snart skal flytte så slipper det å bli et irritasjonsmoment for meg stort lenger..

Jeg prøvde en stund å parkere så tett opptil den skeive bilen som overhodet mulig,sånn at det skulle bli verdens største prosjekt for han å komme inn, men i og med at han aldri bruker den bilen (tydeligvis) hjalp ikke det stort, pluss at det var så og si umulig for meg å få ut Teo - og han ønsker jeg jo gjerne å ha med meg ut av bilen! Så skal vi si at jeg tapte den kampen? Øyemål er en fin ting, nabo!

Ingen kommentarer: