tirsdag 8. desember 2009

En liten sjukling i hus..

Lillemann er ikke helt i form om dagen. Etter 1,5 uke i barnehagen ble han syk. I går kveld la jeg meg sammen med han. I ca to timer lå han våken oppå magen min og bare tittet rundt seg, med et par klynke lyder innimellom. Da er han syk altså, for det har faktisk aldri skjedd at han har ligget stille så lenge, mens han har vært våken.. I natt var han så varm at jeg nesten ikke klarte å ligge inntil han, men utrolig nok var han helt feberfri da vi våknet i dag tidlig. Han er allikevel hjemme fra barnehagen, for jeg merker at formen hans ikke er helt på topp. Tror det var en god idé å ha han hjemme, for nå merker jeg at han begynner å bli varmere og varmere igjen. Ikke noe morro med syke barn. Kryss fingrene for at han er frisk og rask til i morgen =)
Bildet er fra i våres når Teo hadde omgangssyken i over én uke..

Nå har jeg nettopp fått Teo til å sovne i sengen sin. Det var et prosjekt for å si det sånn. Han er jo vant til å sove i vogna på dagtid, men den står i barnehagen dessverre. Nå skal jeg prøve å gjøre alt jeg egentlig skulle gjøre i dag. Rydde i skuffer og skap og kaste alt mulig dritt vi ikke lenger har bruk for. Det skulle jeg egentlig bruke hele dagen på, men nå må jeg skru på super kreftene mine å få det unnagjort på en time. Ønsk meg lykke til ;)

Ingen kommentarer: