torsdag 3. desember 2009

En overraskelse på morgenen!

I dag tidlig da jeg våknet var det første jeg så en liten gutt (altså Teo) som lå omtrent helt inntil ansiktet mitt og tittet meg intenst inn i øynene med et stort smil om munn. Jøss, tenkte jeg, herlig å våkne til det søte ansiktet, og vips stakk han fingern sin inn i øyet mitt og lo som bare det. Jepp, herlig, han er nemlig veldig fasinert av øyevipper for tiden.. Her om dagen våknet jeg av at han faktisk dro i øyevippene mine. Jeg fikk nesten panikk. Tenk om han hadde dratt dem av?!

... Og da var han jo i gang, så det neste som skjedde var at han slo meg. Ja, ingen som har sagt at han ikke kan være bøllete. Jeg sa "nei,Teo,mamma får vondt!", jeg sa "kose mamma!". Men til slutt forsto jeg at det hjalp ikke littegrann engang, så da tok jeg tak i armen hans når han prøvde å slå og sa "nei, det er ikke lov å slå!" i en streng tone. Hva gjorde lillegutt? Jo, han lo som bare det, og det endte med at han selv prøvde å lirke armen sin inn i hånda mi,og hvis jeg da klemte lett rundt armen hans lo han igjen,og igjen,og igjen.. Haha, jeg må jo le selv, for han er jo tidenes luring!
I dag prøver vi oss på barnehagen igjen. Jeg gruer meg kjenner jeg, hehe. Hønemoren i meg føler at hodet er kappet av og at jeg løper forvirra rundt i jakten på mitt eget hode. Ga det noe mening i det hele tatt? Vel, forhåpentligvis går det bedre i dag. Jeg skal i hvertfall ta meg goood tid før jeg drar, sørge for at han har det fint og koser seg. Han er litt snørrete i dag da. Er det god grunn for å holde han hjemme? Nei, kanskje ikke... Uff, han må jo bare gå der og bli vant til å gå i barnehagen. Januar kommer fort nok, når han må være der hele dagen lang. Grøss og gru!
Ha en fin 3. desember =)

15 kommentarer:

Camilla sa...

HAHAHA nå lo jeg godt :D
...eleah drar også i øyevippene og panikken kommer rimelig fort jah :P
Ha en fin dag...

Monica sa...

hehe.. ja,fy flate, fikk helt sjokk jeg.. tenk at den lille klypa hans fikk så godt tak i mine øyevipper.. er ikke akkurat videre behagelig heller! AU! ;)

Ha en fin dag du også, snuppa :D

veldig synd du ikke får blitt med den 19 forresten :(

Stine Elise sa...

Hahahah, så det for meg mens jeg leste og brast ut i latter når fingern kom! Du er flink til å skrive!

Fikk selv en knyttneve i øyet idag, ikke no særlig, nei :p

Monica sa...

hahaha.. måtte le litt selv også, han er liten luring altså!! takk for det :D

ja,de er litt uberegnelige de små.. er ikke få ganger han har påført meg smerte for å si det sånn ;)

Tara sa...

Små gutter som ikke helt skjønner hva som er vondt, og som ler når man prøver være streng... det hørtes kjent ut ja...

Monica sa...

;)

BENTE sa...

Hehe..AKKURAT sånn er min lille Karina også;) Hvis vi prøver å være streng, så begynner hun å le..men er vel en fase det også. Små luringer!
Kjempefin gutt du har forresten.

Monica sa...

ja,du har nok rett i det at det er en fase. veldig morro da, sliter veldig med å holde latteren tilbake selv jeg da ;)

takk for det :)

Tara sa...

Vi ler forresten... av og til er det rett og slett umulig... Meget mulig det er derfra han har det når han ler av "strenge-mamma", han har jo opplevd å sette opp sin mest sinte/strenge mine, og få begge foreldrene til å sprute ut i latter...

Tara sa...

Vi ler forresten... av og til er det rett og slett umulig... Meget mulig det er derfra han har det når han ler av "strenge-mamma", han har jo opplevd å sette opp sin mest sinte/strenge mine, og få begge foreldrene til å sprute ut i latter...

Monica sa...

ja,det er faktisk helt umulig. vi må ALLTID, uten unntak, snu oss bort og le litt etter vi har vært strenge i tonen, for reaksjonen hans er så ufattelig morsom :D

de er gode de små.. det kommer en dag hvor vi river oss i håret over at de aldri gidder å høre på oss ;)

BENTE sa...

Ja, jeg greier ikke annet enn å le, og da blir det jo ekstra morsomt for henne å tulle og gjøre seg til..;)

(legger deg forresten til på blogglisten, er morsomt å følge med på andre småbarnsmødre..om det går greit da..)
:)

Monica sa...

jaja,bare å legge meg til. hyggelig det :D

Monica sa...

PS: jeg ser at Karina og Teo er født samme dag - 05.11.08 :D

BENTE sa...

Det er greit ja:)
På samme dag og ja, da er det jo i hvertfall morsomt og følge med:)