tirsdag 1. desember 2009

En nervepirrende dag!

Dette har vært en nervepirrende dag, men nå kan vi endelig senke skuldrene... FOR VI HAR KJØPT OSS NYTT STED Å BO!! =) Budrunden ble avsluttet i dag,og vi fikk boligen til 100 000kr under takst. Det er en leilighet på 118kvm i en firemannsbolig i Tomter! Det blir litt rart å flytte til Tomter, men barnehageplassen er allerede i boks og vi har flere gode venner der, så det skal nok gå fint! Overtakelse er 21 desember, så da blir det flytting i romjula!Nå forsvant det plutselig 300 kg fra skuldrene mine. Leiligheten er helt strøken, og ikke noe trengs å pusses opp da den bare er 1 år gammel. Vi gleder oss =)

12 kommentarer:

Christina sa...

Grattis med ny leilighet da!!!!!

Camilla Therese sa...

Gratulererer!!! :D

Monica sa...

taakk =)

mks07 sa...

gratulere. har du link til den?

Hege sa...

Grattis masse med ny og stor leilighet:) Fantastisk start på nyåret da;)Gleder meg til å se bilder:)

Monica sa...

Hege: tusen takk :) Ja,bilder kommer nok etterhvert ;)

mks07: Tusen takk :) Link: http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=19630413&sid=xz15ocfr1ZaS889407

Stine Elise sa...

Gratulerer så mye med en stor og FLOTT leilighet!! Den var jo virkelig lekker! Gleder meg til å se litt innredningsbilder og sånn ;)

Anonym sa...

Gratulerer så mye Monica! :D
Gleder meg til å se bilder!
Du har vel 1000 planer nå? hihi

Monica sa...

gjett om jeg har ;) men samtidig har jeg null planer.. Haha.. skulle ønske jeg kunne få en proff til å innrede hjemmet mitt :D

linntherese sa...

For en utrolig lekker leilighet! Nydelig kjøkken:) Gratulerer så mye! :) Tror vi også må flytte den veien.. Får virkelig mye for pengene. :)

Monica sa...

Linn Therese: Bor du også i nærheten? :) Jaa,man får mye mer for pengene der ute. Vi måtte velge mellom å bo i Ski,men da i et kott, eller i Tomter,og da få mye større plass - vi valgte Tomter vi da ;)

Monica sa...

Linn Therese: bor du også i nærheten? :)

Ja, man får ganske mye mer for pengene der ute :) Vi hadde valget mellom å bo i Ski, men da i et kott - eller i Tomter,og få myye større plass - valget ble veldig lett til slutt :)