tirsdag 22. desember 2009

Flyttelasset er i gang!

I dag tidlig så det mørkt ut da pengene fortsatt ikke hadde kommet inn på kontoen. Jeg så for meg at vi måtte bo i den nedpakkede leiligheten vår gjennom hele julen, og var så og si på gråten. I 12 tiden ringer derimot Eirik meg med gode nyheter =)

Så nå er flyttelasset så vidt i gang. Jeg prøver å pakke ned resten av leiligheten, mens Eirik har begynt å kjøpe søppelsekker og pappesker til Tomter. I ettermiddag får vi hjelp av svigermor og noen kompiser. Så da ser det ut som det blir jul i Tomter allikevel da =) Vi tar oss hovedsakelig av leiligheten i dag..Boden tømmer vi i romjula mest sannsynlig!

Jeg aner ikke når vi får nett i den nye leiligheten, men jeg skal prøve å få oppdatert dere litt for det ;)

1 kommentar:

lillenr1 sa...

Så godt at det ordnet seg da :)
Nå får dere kose dere i nye leiligheta og ha en GOD JUL. c",)

Klemmer