mandag 21. desember 2009

For et rot!

Hei folkens! Kanskje dette blir det siste innlegget skrevet fra denne leiligheten? Who knows.. Litt rart å tenke på at natten som gikk mest sannsynlig var den siste natten her, og at fra og med i morgen bor vi på et helt nytt sted - ikke bare i en ny bolig,men på et heelt annet sted. Spennende =)

Nå er det bare et stort rotehøl her. Jeg har ikke kontroll på hva vi mangler å pakke ned (synes det dukker opp nye ting hele tiden), og jeg aner ikke hvor jeg skal begynne. Har 3 timer på meg, så jeg må sannelig sette på turbo fart og få det unnagjort fort som fy.. Det jeg egentlig har mest lyst til å gjøre nå er å hente Teo i barnehagen,og trille tur og kooose meg med han hele dagen lang. Blir så lite tid til han i dag på grunn av flytting, så jeg savner han allerede, enda jeg leverte han i barnehagen for bare 2 timer siden.. Heldigvis får vi masse kosetid sammen resten av jula =)

Legger med et par bilder av lille luringen min fra i dag tidlig:

Han er god da <3

Ingen kommentarer: