søndag 6. desember 2009

Forandring fryder, eller?

Plutselig fikk jeg et innfall (meg og mine infall...) om at det trengtes litt forandringer til her på bloggen. Jeg prøvde meg derfor på tre kolonner, men det ga jeg fort opp, i og med at jeg bare ødela alt.. Og deretter prøvde jeg meg på større layout, noe jeg altså fikk til etter en god porsjon tålmodighet - større tekst, større bilder, større header, osv. Om jeg liker det er en annen sak, men nå slipper i hvertfall mamma å ha på lesebriller når hun leser her inne. Høhø!

Det jeg derimot har mistet er blogglisten min. Kriise! Jeg skal prøve å få skrevet ned alle jeg hadde der, men hvis du har sett bloggen din i min bloggliste tidligere, og den plutselig er borte nå, får du legge igjen en kommentar så jeg får lagt deg inn igjen. Jeg vil gjerne fortsette å følge alle de jeg hadde i lista mi, så derfor setter jeg i såfall pris på om du sier ifra =)

Så, hva synes du om bloggen nå? Ble det too much? Det snør her inne fortsatt da,og det var da enda godt!

6 kommentarer:

Veronica:o) sa...

Syns det ble fint jeg! Hvor fant du ut dette a?? Og hvordan får du til at det snør? :)

Monica Jensen sa...

ta en titt på denne linken:

http://www.joridkvam.com/2009/04/hvordan-legge-til-signatur-skefelt.html

der står alt grundig forklart :) jeg brukte laaang tid til å få det til for det da, hehe :)

Veronica:o) sa...

Tusen takk :o) Der var det mye morsomt å lære seg :o)

Monica Jensen sa...

ikke sant =)

BENTE sa...

Syns designet ditt ble fint. kjempefin header også:)

Monica Jensen sa...

Bente: tusen takk =)