onsdag 9. desember 2009

Girltalk!

Pernille (søstra til Eirik) var med å hentet Teo i barnehagen i dag. Etter det tok vi turen til Ski å handlet inn litt mat. Eirik jobbet overtid, og Per Martin hadde senvakt, så det var bare oss jentene - og lille luringen da selvfølgelig =) Endelig kunne vi kjøpe det vi ville ha til middag, nemlig taco. Det har vært en kjempe koselig kveld, med god mat og jenteprat. Deilig med sånne kvelder innimellom, kjenner at det blir alt for lite jenteprat for tiden!

Nå gleder jeg meg masse til jentekvelden / julebordet den 19 desember. Vi er 5 jenter som skal pynte oss, spise på Big Horn steak house på Aker brygge, for så å dra videre ut på byen. En kveld med bare latter, prat, kos og masse morro! Jeg er allerede på jakt etter et nytt antrekk, og planlegger å bestille en frisørtime hos Veronica - vil du klippe meg,snuppa? Alltid masse liv på byen helgen før jul også, så det blir nok en kjempe morsom kveld!!

Meg og to av jentene som skal ut den 19desember =)

Nå roper senga på meg. Håper Teo sover godt i natt. Virker som det er ett eller annet som plager han, for han gråter en del i søvne,og da tar det en stund før han roer seg selvom jeg stryker på han og prøver å roe han. Kanskje det er 1års jekslene som er på vei? Kjenner jeg gleder meg litt til alle tennene er på plass,for å si det sånn ;) God natt,tittere!

Ingen kommentarer: