fredag 25. desember 2009

Hei folkens <3

Jeg titter innom for å ønske alle en fortsatt herlig julekveld. Vi har flyttet inn i ny leilighet,og holdt på til fire på natten med utpakking og montering av møbler. Nå er det så fint der så, og til og med juletreet er på plass. Vi har hatt en fantastisk julefeiring,og kost oss på sofaen foran peisen med god mat og gaver i hele dag. I kveld har vi feiret med familien til Eirik,som også har vært kjempe koselig. Eirik ga meg et nydelig smykke blant annet,og så fikk jeg en selvmalt kopp av Teo - det var helt klart den store favoritten min. Den fødte kunstner han der! =)

Foreløpig har vi ikke nett hjemme, men vi bestiller det til mandag.. Da kommer det masse bilder fra jula.. Håper alle sammen har det fint? Vi har det helt knall! Stor juleklem fra en glad-monica =)

1 kommentar:

Tina sa...

God jul :-)
Gleder meg til å høre mer om julen og se litt bilder av leiligheten! Ha en fremdeles fin romjul! :)