søndag 13. desember 2009

Hipp hurra for lillebror!

Formiddagen her hjemme gikk mer eller mindre bort til å ligge i senga. Eirik og jeg var slitne etter en lang kveld hos pappa i går, og Teo sine jeksler har enda ikke funnet veien ut. I tillegg har forkjølelsen tatt tak i han,og nå hoster han som bare det og har nesten ikke stemme. Astmamedisinen brukes for fullt,og mest sannsynlig må han gå på den gjennom hele vinteren sa astmalegen.. Vel, det er i hvertfall grunnen til at store deler av dagen ble tilbragt i senga under dyna. Vi har lekt i senga, sovet, kost og lest bøker. Deilig med en rolig morgen!

På ettermiddagen dro Teo og jeg videre til Ski for å feire lillebror som ble 11år for to dager siden. Han ønsket seg play station 3 og xbox 360, så vi ga han begge deler.. Neiiida, vi vant ikke i lotto i går heller, så av oss fikk han en swag (skate) t-skjorte. Stor stas, og stor t-skjorte - altså helt knall! Tenk at den lille pjokken har blitt så stor.. I går var han jo interessert i duplo og leketraktorer. Hvor ble tiden av? Sukk!
Lillebror Michael og Teo på 17mai =)

Eirik holdt seg hjemme for å sove ut. Og da vi kom hjem luktet det nyvasket her, som i nyvaskede gulv. Ikke noe er så bra som det! Nå skal vi forhåpentligvis se på film - om det går noe på tv i kveld? Og så blir det tidlig senga.. I morgen skal vi være på helsestasjonen litt over 08 for å ta 1års vaksina,og resten av dagen skal lillemann være hjemme med meg. Ikke noe vits i å sende han i barnehagen når formen hangler synes jeg. Da har han det best hjemme med mamman sin =) Ha en fin kveld, tittere!

6 kommentarer:

Anonym sa...

for en søt lillebror du har :]

Monica Jensen sa...

i know!! :D

Heidi sa...

Så fin blogg du har!
Teo er utrolig skjønn :)

Monica Jensen sa...

takk for det =D

Veronica:o) sa...

Gratulerer for din lillebror :o) Desember barn han og da :) Hehe. Åssen får du bildene dine sånn redigert som du har her? Sånn blurete liksom...

Klem

Monica Jensen sa...

jepp,han er desemberbarn han og :D

jeg har lagd meg profil på photobucket.com. der laster jeg opp bilder og edit'er dem :)klem