fredag 4. desember 2009

Hva er det hvite?

I dag tidlig når vi var på vei til barnehagen kunne jeg se hvor fasinert Teo var av snøen. Han tittet opp og smilte med det lure smilet sitt, mens han "flakset" med armen i håp om å få tak i det hvite som fløy i lufta. Da vi kom til barnehagen kledde jeg på han dressen og så skulle han ut å leke med de andre barna. Dette er første gang han leker i snøen,og jeg får ikke blitt med på det. Litt trist, men forhåpentligvis blir det masse snø utover vinteren, så vi får kost oss masse. På tide å kjøpe et akebrett kanskje =) Tenk så mye "for første gang" jeg kommer til å gå glipp av fremover,nå som han går i barnehagen....

Mens kiden er i barnehagen skal jeg vaske leiligheten, handle, pante flasker og sette pinnekjøttet til damping (kaller man det damping?). Får håpe det blir godt, for ellers blir skuffelsen stor, i og med at vi gleder oss sånn! Pappa kommer også en tur på besøk i dag. Han skal være med å hente Teo i barnehagen. Tenk, jeg har en barnehagegutt! =) Det har ikke helt gått opp for meg at han er så stor. Inni mitt hodet er han fortsatt lille bebisgutten min,og sånn kommer jeg sikkert til å føle det helt til han blir 18 tenker jeg.. ;)

La oss krysse fingrene for at snøen holder seg her til over nyttår. Jeg har mine tvil, men man kan jo alltids håpe! En jul med snø hadde jo vært fantastisk. Det er noen år siden sist, gitt... Jaja, kos deg i dag - endelig er det helg! =)

Ingen kommentarer: