mandag 21. desember 2009

Hva gjør man for å få julestemning?

Man rømmer i hvertfall fort som fy bort fra verdens mest rotete leilighet...

Etter at vi hadde hentet solstrålen vår i barnehagen (nå stortrives han) dro vi rett til mamma hvor vi fikk servert middag. Der var huset pyntet til jul, det eneste som manglet var juletreet. Det pyntet vi i kveld med julemusikk på full guffe. Godt å få følelsen av at det er jul. Det er ikke akkurat flust med julestemning hjemme hos oss, der vi sitter uten klær, mat eller sitteplasser i det hele tatt...
I morgen får vi håpe at vi får tatt over leiligheten. Men det skjer bare hvis pengene kommer inn på konto i tide. Takk til husbanken som kan brenne på bålet! Jeg prøver å ta det hele med et smil, men det er neimen ikke lett.. Føler vi alltid skal ha noe motgang, ingenting kan noengang gå på skinner - alt skal være en prøvelse! Heldigvis har Eirik tatt seg av alle samtalene med banken og med megleren i dag. Han holder seg rolig og sier de rette tingene. Jeg derimot hadde klikket i vinkel og bedt dem dra et visst sted - altså veldig lite taktisk! Vi var å så på leiligheten i dag med forrige eier og megleren for det da, for å se at alt var vasket og så og si klart for overtakelse.. For å si det sånn, det var ikke et smil å skimte i ansiktet mitt. Jeg hadde mest lyst til å grine der jeg gikk å tittet rundt. Synes du jeg overdriver? Vel, det er ikke kult å sitte oppi et flyttekaos uten like tre dager før jul med en liten 1åring som du har gledet deg til å feire jul med siden forrige jul. Jeg har virkelig sett frem til denne jula. Jeg skulle pynte, jeg skulle gjøre det så koselig, og vi skulle storkose oss. Det kommer vi nok til å gjøre i år også,så lenge vi ikke er hjemme... Heldigvis kommer det flere julefeiringer!

Ellers så verker tunga mi helt sinnsykt. Det brenner faktisk i den, og jeg er på nippet til å tilte - eller klippe den av for den saks skyld. Nå har jeg hatt det sånn i 4 dager og det blir bare verre og verre. Når skal dette gi seg?

Medgang, du er velkommen når som helst hvis du i det hele tatt legger merke til meg!! Hallo...??? Neivel, ikke det...

Hilsen furtetrynet, Monica!

Ingen kommentarer: