lørdag 12. desember 2009

Hvilken dag er det i dag? Det er lørdag!

God formiddag,tittere =)
Foreløpig har vi ingen store planer for dagen, bortsett fra i kveld. Da skal vi på familiemiddag hos pappa. Jeg gleder meg, selvom han ikke serverer pinnkjøtt i år som alltid før. Sukk. Jula er så koselig, all den gode maten, pynte seg, selskaper, osv. Jeg digger det =) Nå mangler vi bare snøen, men den kan vi vel se langt etter med tanke på at det er grønnere gress ute enn hva det var i sommer...

Ellers i dag har jeg kanskje tenkt til å dra med meg Teo (og kanskje Eirik?) på senteret for å handle inn litt julegaver. Ja, det er virkelig kaos på senteret i desembermåned, men jeg synes det er litt hyggelig også jeg da - selvom jeg svetter, får hetetokter og fantaserer om å løpe så fort jeg kan bortover "gata" og pløye ned alle menneskene som er veien for meg med vogna.. Men på tross av dette hjelper det på julestemningen. All julepynten, musikken, gavepapir, og en del smilende ansikter er alltid hyggelig, i hvertfall nesten alltid.. =)

Ellers fortalte jeg jo i går om disse jekslene som er på vei. Hurra for dem. Lillegutt sikler verre enn noensinne. Vi snakker enorme mengder. I går kveld måtte vi bytte pysj på han tre ganger for pysjen var rett og slett kliss klass våt, gjennom siklesmekka. Det er rett og slett en foss ut av munnen hans. Ligger han på ryggen ligger han bare å gurgler og brekker seg. Er det virkelig normalt med så mye sikkel? Ah, kjenner jeg gleder meg til de tenna er ute. Synes godt de kan finne veien ut nå, i og med at han snart har holdt på sånn en uke....

Nå får jeg hoppe i dusjen mens småen sover. Få noe ut av dagen, sammen. Deilig =) Ha en fin 12. desember!

2 kommentarer:

Anonym sa...

He he.. D e nok normalt me så my sikkel ja.. Da gutten min fikk tennene måtte jeg bytt smekke minst 6 ganger om dan.. Å likevel klare han å bi gjennombløte :) hehe..

Ha en fortsatt fin dag! =)

Monica Jensen sa...

ja,det er normalt ja? sjo! men altså, det er jo helt SYKT hvor mye sikkel den gutten produserer. Alt er vått her hjemme til enhver tid nå..

Takk,ha en fin dag du også =)