fredag 18. desember 2009

Jeg er ikke så flink!

Jeg tok meg en pause fra nedpakkingen for å lakke neglene mine - svarte. Jeg fant fort ut at jeg ikke er så flink! Hvordan klarer folk å ikke søle neglelakk utenfor selve neglen? Det her ser jo helt grusomt ut!
Dette er et bilde av venstrehånden.. Du kan jo bare tenke deg hvordan høyrehånden ser ut.. Det er mer utenfor neglen enn hva det faktisk er på neglen.. Flaks at jeg ikke har neglelakkfjerner her! Sukk..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du trenger ikke neglelakkfjerner! Du kan bare spraye på litt hårspray på en bomullsdott, og gnikke på neglene dine, da går det bort med en gang :)

Synes det ikke ble så værst jeg da :DD

Monica Jensen sa...

går det bort da? oi,det visste jeg ikke. da skal jeg prøve ut det :)

det ser nok bedre ut på bildet enn i virkeligheten,for det ble ikke mye fint :)

øvelse gjør mester,hehe

Anonym sa...

Funket det? :)

Monica Jensen sa...

jeg kjøpte neglelakkfjerner i stedet,hehe.. men fikk ikke bort det rundt kanten,så det endte opp med at jeg måtte ta på et nytt lag med svart neglelakk,og da så det enda verre ut. haha. jeg gir opp!