fredag 18. desember 2009

Jeg har hår i munn!

Veronica (min gode venninne og frisør) har en vond arm i dag etter svinevaksinen, så hun hadde ikke hatt sjans til å klippe meg i dag, stakkar. Så derfor bestilte jeg en hastetime på frisørsalongen her på langhus og løp opp.. Frisøren, en liten søt japaner, voldtok mer eller mindre håret mitt. Haha, jeg har aldri sett noen klippe så ekstremt fort noen gang. Så nå sitter jeg her med kjeften full av hår. Kommer garantert til å harke opp en hårball i løpet av kvelden. Jeg prøvde å holde munnen min igjen, men det var jo helt umulig for hun spurte meg ca 1000 spørsmål mens vi holdt på! Og så sa hun hele tiden "du er gæærn,du er gæærn!" fordi jeg ville tynne det mest mulig ut.. En ting har jeg lært etter 22 år med dette håret mitt,og det er at det er ekstremt tykt,og at man aldri kan tynne ut for mye!
Jeg synes det ble litt for kort. Jeg ville ha til akkurat under skuldrene, sånn som sist jeg klippet meg, mens hun klippet det til over skuldrene.. Jeg vender meg nok til det,og det vokser jo så fort, så det skal vel gå greit. Er jo bare en vanesak. I kveld skal jeg muligens farge håret mitt også. Deilig å freshe seg opp før man skal ut med jentene i morgen - det er jo ikke akkurat så ofte det skjer =)

6 kommentarer:

Christina sa...

Så fin du ble.. tror det er samme dame som voldtok håret mitt for en stund tilbake. Men jeg ble ikke i nærheten så fin som du ble!

Monica Jensen sa...

takk for det :) MEN tror jeg var heldig på det bildet der,for der ser det jo faktisk fint ut.. men ser jeg meg selv i speilet grøsser jeg litt.. håper jeg er ferdig med å grøsse til i morgen ;)

Christina sa...

Hehe, ja får håpe det.. Lykke til med flyttingen. Blir spennde med bilder av den nye leiligheten etterhvert!

Monica Jensen sa...

takk for det :) gleder meg til å få det overstått :)

Tonje sa...

Så fin du ble!
Kos deg masse på julebord i dag :D

Monica Jensen sa...

takk takk :D