onsdag 16. desember 2009

Jeg kan vel kalle han en mammadalt...

Nå er Teo levert i barnehagen. Det var ikke mye stas å bli levert der etter flere kosedager hjemme med mamma. Da var det mye snørr og tårer,og han klamret seg fast til meg for harde livet. Jeg kunne faktisk reise meg opp,uten å holde i han, med han hengende rundt meg. Den gutten er sterk, eller bare veldig glad i mammaen sin!

Etter han begynte i barnehagen er det faktisk helt ekstremt. Hvis Eirik skal stå opp med han om morgenen for eksempel gråter han som bare det,for da er jo mamma i et helt annet rom enn han selv, og det er helt forferdelig,enda han er veldig glad i pappaen sin også. Heldigvis går gråten fort over til latter, men uansett.. Veldig koselig med en liten mammadalt, men nå synes jeg det er så ekstremt at jeg nesten synes litt synd på han. Det knyter seg i magen min når jeg tenker på hvor lite tid vi kommer til å få sammen på hverdager på nyåret! Alle går gjennom det, men jeg skulle ønske at akkurat vi slapp ;)

Dagen i dag skal gå med til husarbeid og pakking. Vi har enda ikke begynt! Jeg regner med at når vi først setter i gang går det fort - jeg håper i hvertfall det! =)

Ellers er det snø og iiisskaldt ute. Skikkelig julevær,og jeg elsker det, selvom jeg er konstant frossen inni meg. Om en uke kan jeg legge meg ned i boblebadekaret og få varmen igjen. Om jeg gleder meg? Gjett om! Dette blir en fantastisk jul med min lille familie i vår nye bolig. Deilig =)

Ingen kommentarer: