tirsdag 1. desember 2009

Jeg klarte ikke å holde tårene tilbake..


I natt sov Teo ganske dårlig. Etter litt for mange klementiner i går hadde han veldig vondt i magen sin. Jeg var derfor i tvil om jeg skulle sende han i barnehagen eller ikke, men da formen hans var bedre på morgenen bestemte jeg meg for å levere han i barnehagen i noen timer allikevel. Han gråt i det vi kom inn i barnehagen. Jeg satte tingene hans på plass og fulgte han inn. Da sluttet han gråte og tuslet rundt. Da fikk jeg plutselig for meg at det var best å gå, for jeg følte meg nesten litt i veien (jeg var sikkert ikke det, men bare en følelse jeg plutselig fikk for meg).. Så jeg sa hadet og ga han en klem, da begynte selvfølgelig lillegutt å gråte. Han gråt og gråt og gråt. Barnehageassistenten tok han på armen og trøstet han og vinket hadet til meg. Jeg gikk ut i gangen å ventet. Han fortsatte å gråte som bare det. Alt jeg ville vare bare å gå inn til han igjen, men visste ikke om det ville bli feil? I og med at jeg hadde sagt hadet.. Da hadde jeg kanskje gjort gutten veldig forvirra!
De sa til meg at jeg kunne sette meg på personalrommet å vente, men akkurat da var jeg på nippet til å brase ut i gråt, så jeg samlet meg, gikk ut av barnehagen, satte meg inn i bilen, ringte Eirik og hulket som bare det på telefon, hehe.. Han beroliget meg med at Teo har det så fint der,og at det er viktig at han blir trygg i barnehagen også. Ja, jeg vet jo det, men samvittigheten min tar tak i meg. Føler nesten at jeg svikter han,selvom jeg vet jo at jeg ikke gjør det!
Nå fikk jeg en telefon fra barnehageassisten da - hun skjønte nok at jeg synes det var fælt. Hun fortalte at Teo hadde spist banan og brødskive og tullet og tøyset,og at nå hadde de lagt han. Hun sa at jeg bare måtte ringe hvis det var noe,og trøstet meg med at det er veldig vanlig å gråte når mamma drar,og at det også er egentlig en positiv ting. Jeg vet jo igrunn det da, men sentimentale meg synes det er vanskelig for det! Håper det går bedre i morgen =)
Blir nok ikke til at han er så lenge i barnehagen i dag gitt. Jeg hadde flere planer i dag, men avlyste alt,for jeg ville holde meg i nærheten av barnehagen og hente han tidlig. Hehe, hønemoren Monica ;) Jaja, jeg vender meg nok til det til slutt,tror dere ikke? Dette er jo bare 5 dagen hans i barnehagen =)
(beklager for at det ikke er noen avsnitt. Blogspot vil ikke samarbeide med meg i dag!)

3 kommentarer:

Stine Elise sa...

Haha tilogmed jeg fikk tårer i øynene av å lese dette, levde meg skikkelig inn i historien, hehe..

Virker jo som en utroolig bra barnehage dere har som er så vennlige og forståelsesfulle! Det virker som om de tar godt vare på Teo, og litt til :)

Monica sa...

hehe,du blir fort rørt du også ja? =)

Når begynner Elise i barnehagen?

Ja,de er veldig flinke. Synd vi må bytte nå snart, men håper vi blir like fornøyde med de ansatte i den nye bhg =)

Stine Elise sa...

Oh yes, blir veeldig fort rørt, sikkert spesielt siden jeg kan sette meg inn i den morsfølelsen kanskje? Vet ikke, hehe.

Elise begynner i august tror jeg, har ikke helt planlagt det der enda, har skøvet det litt for langt bak i hodet :p Men permisjonen min er over i mars, så.. Blir spennende å se hva som skjer!

Gratulerer så utrolig mye med nytt sted å bo!! Unner dere det :D