torsdag 17. desember 2009

Klonen!

Oh my lord! Eirik og jeg ryddet nettopp i boden. Så utrolig mye piss vi har tatt vare på, eller rettere sagt Eirik har tatt vare på. Alt fra hullete for små sko til steiner og annet skrot. Jeg tok selvsagt ansvar og puttet det meste i søppelsekker merket med "søppel"!

Vi kom over noen album med babybilder av Eirik. Og for å si det sånn, Eirik har en kloning! Teo er skummelt lik pappaen sin som baby. Noe er anderledes, lurer på om Eirik hadde mer bollekinn og større nese? Men uansett, munn, øyne, kropp - ja,det meste er helt likt. Alt fra nyfødt bilder til 1års bilder - de er klin like! Så gøy det må være å ha en sønn som er lik seg selv som liten. Nå forstår jeg hva svigermor mente når hun sa "det er som å oppleve Eirik som nyfødt igjen" første gang hun så Teo noen timer etter fødselen =)

I og med at Eirik ble født for uendelig mange år siden finnes det selvsagt ikke noen digitale bilder av han som liten, men jeg skal prøve å få tatt et bilde av bildet og legge ut her en dag til sammenligning ;)

Kjente og ukjente har kommet bort til oss å sagt at det er ingen tvil om hvem pappaen til Teo er. Vi har ikke selv sett det, før nå.. Du kan tro Eirik var stolt som en hane når vi la merke til det i stad - for han synes jo Teo er noe av det nydeligste som som finnes, hehe - og jeg skal ikke si meg uenig der *knis* =)

God natt, tittere!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det har jeg sett på tidligere bilder.. Han ligner nesten bare sin far han!

Monica Jensen sa...

Ja,han er veeeldig lik pappaen sin. Ikke mye meg der.. bortsett fra krøllene og kinnbeina - de er etter meg ;)