mandag 7. desember 2009

Kos og sykdom

Da jeg hentet Teo i dag ble jeg møtt av verdens blideste gutt. Han hadde storkost seg i barnehagen. De hadde malt og lagd julegaver. Jeg er speent =) Vi dro hjemover og åpnet julekalenderen som vi alltid gjør når vi kommer hjem fra barnehagen. "Mmmm" sa Teo i det han så kalenderen. Ja, han har nok forstått at det skjuler seg sjokolade bak de forskjellige lukene. Vanligvis pleier vi å dele sjokoladebiten. Altså, jeg får 3/4 og han får 1/4. Men i dag var det bare en stusselig kjeks med litt sjokoladestrø som skjulte seg bak luken. Jeg fant derfor ut at Teo kunne få den helt for seg selv. Det jeg derimot ikke la merke til var den flytende sjokoladen som skjulte seg inni kjeksen. Tror du lillemann koste seg eller?! ;)

Jeg har hele tiden sagt at ungen min ikke skal få smake godteri og lignende før han er hvertfall 2 år,og bla bla bla. Jeg fant fort ut at det er rimelig vanskelig,for er man i et selskap er alt sånt veldig tilgjengelig, og har han først fått smaken på det er det gjort. Men jeg har funnet ut at jeg ikke kan være helt nazi når det kommer til det. Han får smake godt i selskaper og nå i jula, men så lenge han ellers spiser sunn og variert mat er jo ikke det krise. Han må jo få kose seg litt han også =)

Ellers i ettermiddag har vi hatt Timbo på besøk. Vi har spist middag og sett på drømmehagen. Skikkelig slappe-av tid på sofaen. Det er så deilig =)

Etter middagen ble Teo plutselig bråvarm. Det glødet omtrent av han,så varm var han. Han bare hylte og hylte. Etter en paracet sovnet han på brystet mitt, for første gang på 10 måneder. Stakkars, ikke i form i det hele tatt han. Det blir nok en hjemmedag i morgen da. Synd at jeg satte igjen vognen i barnehagen gitt,for den må han ha til å sove i på dagtid her hjemme..Hater når han er syk,og spesielt når han har så høy feber. Får håpe den roer seg ned snart. Kanskje han bare var utslitt etter en lang dag i barnehagen?!

Kjenner det blir tidlig senga på meg i dag også. Hodet verker og øya er tunge som bly - med andre ord; ikke noe lipstick jungle på meg i dag. Sov godt, tittere =)

4 kommentarer:

ღ Marlen ღ sa...

Stakkars lille.. Det har hendt flere ganger at Maya har fått feber på ettermiddagen men etter en god natt søvn så blir det borte. Bare håpe Teo sover seg godt gjennom natten!

Monica Jensen sa...

Ja,håper det er tilfellet her også - at han våkner opp i fin form i morgen. Ikke noe gøy når de små er syke =(

ღ Marlen ღ sa...

Når jeg tenker meg om så burde du kanskje belage deg på litt sykdom. Maya var myyyyyyye syk de første 3 mnd i bhg..
Men jeg krysser fingerene ;-)

Monica Jensen sa...

ja,regner med det blir en del sykdom - dessverre. Teo har jo vært mye syk sitt første leveår pga astmaen bl.a. - så jeg har et lite håp om at immunforsvaret hans er litt sterkere nå.. men det får tiden vise.. *krysser fingrene*