tirsdag 15. desember 2009

Kosedag og flyttelass!

Lille luring var hjemme fra barnehagen i går og han er hjemme i dag også. Formen har vært ganske skrall de siste dagene. I dag derimot er han i slaget og hadde nok hatt det morsomst i barnehagen, men vi skal til astmalegen på en så ugunstig tid som klokka 12:15, så jeg fant ut at han kunne være hjemme i dag også. Vi bare koser oss, leker, slapper av, ser på TV, og ja - alt som følger med.. Kjempe deilig! =)

Det som derimot ikke er så deilig, er at vi ikke har fått begynt å pakke ned enda *stressa* Det er umulig med en liten gutt gående i beina mine konstant. Men uansett, hvor skal man begynne? Jeg synes det er så vanskelig, med tanke på at vi faktisk skal bo her en uke til.

Jaja, det var noen tanker fra meg. Er litt småstressa om dagen,og dagene går i ett, så jeg har hatt lite tid til blogging. Innskild for deet! Jeg kommer sterkere tilbake =)

6 kommentarer:

Tonje sa...

Jeg har samme pakkeproblem, om det er noen trøst :p Men har pakket ned litt leker, litt sengetøy, litt håndkler osv.. =)

Tina sa...

Lykke til med flyttinga!:-)

Monica Jensen sa...

Tonje: litt godt å høre at jeg ikke er alene om det ;) hvilken dato flytter dere?

Monica Jensen sa...

Tina: tusen takk :)

Tonje sa...

Vi får nøklene på fredag! Men er masse oppussing og styr som venter, så er usikker på når vi flytter inn på ordentlig!

Monica Jensen sa...

ok. så spennende da =) dere får ha masse lykke til =)