torsdag 10. desember 2009

Kosemorgen <3


I dag var vi oppe flere timer før vi hadde tenkt oss til barnehagen. Vi hadde derfor god tid til å slappe av i sofaen under dyna før vi måtte begynne å ordne oss for dagen. Nå som lillemann og jeg ikke ser hverandre hele dagen lang hver eneste dag, setter vi mer pris på den tiden vi har sammen. Vi koser og leker heele tiden. Det er kjempe deilig. Før hadde jeg så mye dårlig samvittighet for at jeg gjorde husarbeid osv, men det måtte jo gjøres det også. Nå derimot får jeg gjort unna alt sånt på dagtid,og på morgenen og ettermiddagen kan jeg bruke all min tid på han. Deilig! I tillegg har jeg fått en litt roligere gutt etter at han begynte i barnehagen. Plutselig har han tid / roen til å sitte i sofaen å bare kose. Det setter mammaen hans stor pris på, for frem til nå har han ikke hatt roen i seg til å sitte mer enn 27sekunder stille. Han er blitt en ordentlig kosegutt,og deler ut klemmer til alle som vil ha =)

Nå skal jeg straks på julegaveshopping. Jeg gruer meg litt, for i år har vi ingen anelse om hva vi skal kjøpe til de forskjellige. De blir nok mye hodekløing på senteret antar jeg.. Hva gir man til en gutt som blir 11 år som kun ønsker seg play station 3? Hva gir man til et kjærestepar på 20 år? Eller til svigermor? Hmmmm.. Får håpe gavene dukker opp som perler på en snor. Som alle vet er jeg ikke superfan av å traske rundt i butikker, så la oss krysse fingrene for at dette går fort og greit - da slipper hornene i panna mi å vokse frem også =)

2 kommentarer:

cecilie sa...

Haha, tusen takk:) (tror jeg) Og det gjør du også!! Jobber du om dagen forresten?

klemklem! Nå er gutta i seng:)

Monica Jensen sa...

nope,nå går jeg hjemme. planen er å begynne og jobbe igjen i januar :)

Teo sover også. han sloknet 17:45 i dag. sliten etter en dag i barnehagen ja.. syns det var litt tidlig,har jo nesten ikke sett han i dag,men klarte ikke holde han våken lenger.

kos deg i kveld =) klem