fredag 18. desember 2009

Lungene mine fryser til is!

I dag opplevde vi morgenstress til tusen. Teo er jo min daglige vekkerklokke, som hver dag gjør sin plikt i å vekke meg leenge før 07. I dag, da vi skulle være på helsestasjonen litt over 08, sov han derimot lenger - og jeg fikk et lite innblikk i hvordan det blir her på morgenen på nyåret. Vel, vi kom 10 minutter for sent, men helsesøster ble ikke sinna på oss og Teo fikk en sprøyte i hvert lår.. Heldigvis gikk smertene fort over, og etter det lekte vi oss på helsestasjonen i 20minutter før vi dro videre til barnehagen..

Det er nissefest i barnehagen i dag, og Teo var "kledd ut" som en liten nissegutt. Eller, han var en liten fjøsnisse, med ull fra topp til tå - rød genser og røde sokker. Jeg prøvde meg på nisselua, men den forsvinner før jeg rekker å si shalom så den ga jeg opp. Han var så fin atte =) Jeg er spent på hvordan han reagerer når han får se julenissen. Jeg har alltid syntes at det har vært litt skummelt, og egentlig fortsatt.. Så de gangene jeg ser julenissen (for han finnes!) kribler det alltid litt i magen min. Gleder meg til julaften =)

Uansett, har dere lagt merke til hvor kaldt det er ute i dag? 13 minus sa nabodama! Det er ikke rart lungene mine frøys til is når Teo og jeg løp til bilen i dag morres.. Jeg tror seriøst, uten å overdrive, at jeg hadde istapper hengende i lungene mine. Jeg er fortsatt frossen fra topp til tå. Nå prøver jeg derimot å varme meg selv med en kopp te før jeg gyver løs på nedpakkingen av leiligheten! Det har faktisk aldri vært så rotete her,og jeg kjenner at jeg synes det er deilig at jeg ikke skal være så mye hjemme denne helgen... Rot og Monica går liksom ikke så bra sammen har jeg funnet ut, selvom jeg er et rotehue uten like - men det er på andre områder!

Nå er det bare noen få dager igjen til flytting, julaften, og ikke minst til jentenes julebord - som er i morgen. For noen fantastiske dager som venter på meg =) Ha en fin 18. desember!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Monica. Det blir jule lunsj hos oss 1. juledag kl.14.oo. Velkommen klem fra tante Hilda

Monica Jensen sa...

Å,så koselig. Gleder meg =)