torsdag 17. desember 2009

Mannepms!

I dag har pakkingen endelig begynt. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg har kommet langt, men jeg er i hvertfall i gang - og det er jo ikke værst bare det! I tillegg er alle julegavene pakket inn. Det er så koselig. Gleder meg til jeg har et juletre å legge dem under =)
I kveld skulle vi egentlig kaste masse søppel som er i boden, pluss at vi skulle på Ikea for å kjøpe inn litt av hvert til leiligheten. Barnevakten var ordnet, så det var forsåvidt bare å få på seg skoa og komme seg ut døra, men sånn ble det ikke gitt. Eirik fant ut at han har mannePMS i dag, så han gikk og la seg og furtet i senga, og ligger der fortsatt.. Akk,ja.. Den mannen der er til tider en større tålmodighetsprøve enn Teo på en dårlig dag! Noen menn der ute som melder seg frivillig til søppeltømming og en kjapp tur på Ikea?

I morgen skal jeg skru på turbo fart og pakke ned kjøkkenet vårt, og så skal jeg til Veronica for å klippe og farge håret mitt. På ettermiddagen skal Teo og jeg på besøk hos farmor/svigermor på juleverksted sammen med alle de andre jentene på den siden av familien. Det blir koselig. Selv om vi er midt i flytting må vi ikke glemme at det er jul å huske og sette av litt tid til kos også =)

Hva er deres planer for helgen?

Ingen kommentarer: