onsdag 9. desember 2009

Mmmm.. nugatti <3

Jeg fjernet "fjortis forelska" innlegget mitt som jeg skrev i går. I et lite øyeblikk glemte jeg at hvem som helst kan lese det, og at det finnes mange mennesker der ute som ikke klarer å forstå når noen tuller litt / overdriver. Jeg vil bare ha det sagt at jeg ikke har tenkt til å rømme til USA for å stalke Clay fra One tree hill, og jeg har heller ikke tenkt til å kysse bilder av han god natt hver dag.. Den tiden er forbi, det gjorde jeg bare når jeg var sånn ca 10 til 18 år gammel - med Leonardo DiCaprio!

Vel, vel.. Nå er lille luringen levert i barnehagen. Det går bedre og bedre for hver dag, og han gråter mindre og mindre for hver dag. Helt herlig. I dag hadde han faktisk sluttet å gråte i det jeg kom meg ut til garderoben. Ute av syn ut av sinn, er det ikke noe som heter det? Det skal visstnok være positiv at barnet gråter når du går fra det, for det viser at han/hun er trygg på deg - men for å si det sånn,jeg vet at Teo er trygg på meg,og jeg gleder meg som en liten unge på julaften (eller monica på julaften om du vil...) til den dagen han vinker hadet og omtrent ikke kan vente med å få lekt med de andre ungene. Håper ikke det er så lenge til =)

Så nå sitter jeg her, med pc'en i fanget og nugattibrødskiva i kjeften. Jeg som hatet nugatti.. Vel, den tiden er tydeligvis forbi, for nå er jeg hektet. Jeg slenger brødskiva i mikroen i 15 sekunder,og da er den akkurat passe varm,og så smører jeg et tykt lag med nugatti på. Det er som å komme til himmelen altså. Jeg har begynt å spise det som lørdagssnacks - med andre ord, det har tatt helt overhånd! Drikk et iskaldt glass med melk til,og du har funnet livretten min ;)

I dag har jeg faktisk null planer. De andre dagene Teo har vært i barnehagen har det sett bomba ut her, så jeg har vasket og ryddet og vips er det tid for å hente han igjen. I dag er det overraskende ryddig og rent her, så jeg sitter og funderer på hva jeg skal gjøre i dag - eller hva jeg skal si til Eirik at jeg har gjort i dag. Kan jo ikke innrømme for han at jeg faktisk bare har slappet av en hel dag, tross alt.. Mest sannsynlig har jeg litt å bruke tiden min på, vi skal jo flytte om under 14 dager, så jeg kan jo forsåvidt begynne å pakke og rydde litt i skuffer og skap. Gud, så kjedelig! Men,men.. Må man,så må man!

Ha en fin 9.desember! Kjenner jeg gleder meg skikkelig til Teo og jeg skal åpne kinderkalenderen hans etterpå.. mmm.. Tudelu!

3 kommentarer:

Cecilie sa...

Så bra :D Det er jo litt spennende :) Er dere klare for flytting?

Monica Jensen sa...

Klare som i; pakket og klare? Nei! men klare som i; at vi gleder oss? Oh jess! =)

Har dere kommet i orden i nye leiligheten deres? Hvis du har tid en dag får du si ifra så kan vi ha lunsjdate eller noe :)

Cecilie sa...

HURRA! La lenke til deg på min også nå :) Kan tenke meg dere gleder dere, blir nok dødsdeilig mer mer plass! Vi ahr kommet oss i orden ja, men fant ut vi ikke hadde møbler til å fylle opp her, haha...men vi ahr fått en del av mamma:) Så det begynner å fylle seg ut :D Vi stortrives!