fredag 11. desember 2009

Mye trøbbel med disse tenna!

Teo har begynt å få O' de herrrlige jekslene! Det er hva jeg kan kalle...slitsomt? Han klarer ikke å ha smokken i munn, han klarer ikke å spise, han sover dårlig og han sutrer masse. Det ble derfor minimalt med søvn på meg i natt,for jeg måtte trøste en liten gutt med veldig vondt i munnen. Jeg har forresten funnet ut at dentinox (bedøvelsesmiddel man smører på gommen) hjelper ikke når man virkelig har bruk for det...!

Etter Teo var levert i barnehagen var jeg klar for denne øvelsen:

Nemlig å sove en liten time på sofaen. I det jeg fant denne gode stillingen og var klar for å lukke øya ringte de fra barnehagen. Teo bare gråt og gråt. Jeg dro og hentet han med en gang,og da var det en veldig sliten og misfornøyd gutt som ventet på meg. Nå er vi kommet hjem,og han har fått en rumperakkett og sover endelig godt i vogna si. Får håpe han faktisk sover en stund nå, så han våkner opp uten gjeipen!

Disse tennene er virkelig en prøvelse. Skulle ønske ALLE sammen kunne komme på én gang. At det var et skikkelig helvete i en ukes tid, men så vips var alle tennene der,og resten av tiden kunne man smile og sove så godt som bare det.. Ah, good times!

Jaja, jeg får vel sette i gang og rydde og vaske mens jeg har mulighet. Vi skal ha middagsgjester i dag. Anka, Morten og Kaper kommer på middag. Koselig =)

4 kommentarer:

mks07 sa...

det som hjelper for tennerne er å smørre flytende paracett på gommene. dypp en q tips med det og hold på gommene. virker veldig godt. fikk det tipset på sykehuset når vi var innlagt med emil.

Monica Jensen sa...

å,takk for tipset :) han har grått i 30min i strekk nå. jeg er på nippet til å bli gal. da skal det kjøpes inn etterpå uten tvil :)

Ane Kamilla sa...

Haha, stakkar gutt. Får håpe det går fort over da :)

Monica Jensen sa...

det håper jeg også,hehe =)