tirsdag 1. desember 2009

Planleggingen er i gang!

Hvordan skal vi ha det der? Hva må vi kjøpe inn nytt? Sånne tanker surrer i hodet mitt i dag, noe som kanskje ikke akkurat er overraskende! =)

De nye hvitevarene i leiligheten følger med,derfor skal vi selge våres. Vi skal også selge sofaen våres. Noen som er interesserte kanskje? ;)
Pengene vi sitter igjen med etter dette skal vi bruke på ny sofa og TV-benk. Vel, skal ikke bli vanskelig å bruke dem opp,for vi trenger en del nye møbler og diverse annet ting og tang. Det jeg gleder meg mest til er å handle inn håndklær og diverse til badet, haha. Endelig et stort, nytt og fint bad - med dusj OG boblebadekar. Det kribler i magen, så mye gleder jeg meg =)
Forresten, jeg tenkte å kjøpe en fin hvit lekekasse til Teo. Vet du hvor man kan få kjøpt dette? De har bare noen små blå på Ikea. De er veldig fine de altså, men hadde vært greit med en stor lekekasse også. Hmm..
Nå får jeg legge flyttingen og planleggingen på hylla,for nå er det på tide å hente Teo'n i barnehagen. I morgen skal han ha fri fra barnehagen,og kose seg med mammaen sin hele dagen lang =) Tudelu!

3 kommentarer:

Marianne sa...

Heia.. vi har snakket litt om innkjøp av en evnetuell ny sofa.. skinn sofa og svart vel og merke.. hva tenker dere av pris på sofaen? Marianne

Monica sa...

den sofaen vi har er brun, men veldig fin for det ;)

den kostet 11000kr ny,og er nå 2 år gammel, men lite slitt. ca 5000kr tenker jeg :)

Camilla sa...

Gratulerer med ny leilighet :)