søndag 27. desember 2009

Ratting på glattisen!

Veiene til Tomter er noe svingete, og selvfølgelig rimelig glatte nå på vinterføret.. Jeg har grudd meg litt til akkurat det, men de siste dagene har jeg "øvd" meg litt når jeg har vært alene i bilen. Jeg har lekt meg litt på veiene, og dermed blitt en del tryggere på glatte veier. Det har jeg fått igjen for, for i går sklei bilen når Teo og jeg var ute å kjørte. Vanligvis hadde jeg nok blitt litt redd,og tenkt "hva faen gjør jeg nå?", men i går taklet jeg situasjonen lekende lett,og fikk kontroll over bilen på null komma niks...

I stad kjørte jeg til butikken for å kjøpe litt melk til Teo (jeg var alene i bilen). Bilen sklei og jeg hadde det så gøy. Haha. Følte meg plutselig som en 18års gammel gutt, eller meg selv som 18år igjen.... Husker tilbake til den første vinteren jeg hadde lappen, da jeg og en kompis var på en stor parkeringsplass å slædda med hver vår bil. Det var om å gjøre og få bilen til å snurre flest ganger rundt. Jeg fikk til en runde - med andre ord,jeg vant ikke.. Men morro, det var det =)


Men man skal ikke tro man er den helten på vinterføret. Det kan fort bli skummelt også. Heldigvis går det som regel bra så lenge man tar det med ro og kjører forsiktig =)
Nå har en alt for trøtt liten gutt sovnet, og vi andre skal spille litt brettspill. I morgen er de late dagene over,og Eirik skal tilbake på jobb. Teo og jeg skal forsåvidt bare kose oss hjemme da,og hvis formen til Teo blir bedre blir det kanskje en liten aketur også? I hope so! Deilig med hvit snø, i stedet for den "vanlig" grå snøen... Fortsatt god jul,godt folk!

Ingen kommentarer: