søndag 20. desember 2009

S O L G T

I dag fikk vi solgt både hvitevarene våres og sofaen. Perfekt, med tanke på at vi flytter i morgen. Ny sofa skal kjøpes inn i morgen,og også en ny TV - til Eirik sin store glede. I tillegg har vi vært på Ikea i helgen å kjøpt nye kommoder, sjenk, tvbord, og litt annet småtteri. Stas. Jeg gleder meg til å få ting på plass,og legge ut et par bilder her for dere ;) Tar gjerne en stund før det blir ordentlig hjemmekoselig, men jeg skal jobbe på spreng slik at vi får det fint og koselig så fort som mulig!

Nå sitter vi, to trøtte typer, på hver vår stol foran tv'n - jeg med hodet mitt hvilende på skulderen til Eirik. Vi er helt skutt nå, dette har vært en laaang og hektisk dag. Enda er vi ikke ferdige, så vi må nok snart løfte på de alt for kalde og slitne rumpene våres for å fullføre jobben. Morgendagen blir nok en lang dag, men jeg gleder meg over at ting er mest sannsynlig på plass på lillejulaften,og da kan vi bare senke skuldrene og nyyyte den nye boligen våres...

Iiiik, dette er forresten (etter planen) siste natten Teo sover på rommet våres. Jeg har ønsket eget rom til han så lenge, men nå begynte jeg nesten å grue meg litt. Jeg liker å høre han snorke/puste tungt når jeg sovner, jeg liker å høre han sukke i søvne, eller smattingen hans.. Sukk.. Det blir rart, men på sikt har vi nok veldig godt av det alle tre. Mamma's gutt har blitt stor gutt! =)

Nok engang et innlegg uten bilder.. Men det kommer, det kommer. Jeg lover!! =) Ønsk oss lykke til i morgen. Sjoho!

2 kommentarer:

Camilla sa...

åååå for en spennende jul dere får..så gøy med ny leilighet og større plass :)
Lykke til!!!!!!!!
skulle ønske det var meg :P'

Monica Jensen sa...

takk takk :) blir snart din tur også,så snart oppussingen er ferdig :)