søndag 6. desember 2009

Så alt for mye dritt....

Jeg gleder meg som en hund til å flytte, eller til å ha flyttet inn kan man heller si.. Selve flyttingen kunne jeg gjerne sovet meg gjennom! Her om dagen sa jeg til Eirik at det tar jo ikke lang tid å pakke ned denne leiligheten her. Litt effektiv jobbing og det er gjort på en halvtime. Vel, det var før jeg tenkte på all dritten som er ryddet vekk i skuffer, skap og ikke minst i boden. O' den hellige boden hvor man lagrer alt mellom himmel og jord! Vi må rett og slett ha en skikkelig ryddeuke, hvor vi kvitter oss med alt vi ikke har bruk for! Det er det kjedeligste jeg vet om.. Heldigvis trenger vi ikke flytte hvitevarene våres, for de skal selges. Noen som er interesserte kanskje? Vi har et kombi kjøleskap i børstet stål, 2 år gammelt. Vi har en oppvaskmaskin i børstet stål, 3 år gammel. Og vi har en Kenwood mikrobølgeovn i børstet stål, under 2 år gammel. Ta kontakt om du trenger nye hvitevarer =) Hadde aaldri solgt det om det ikke var for at alt sånt følger med den nye leiligheten våres!

Har du lyst til å hjelpe oss å flytte? Neimen så hyggelig! ;) Flyttingen begynner mandag ettermiddag 21 desember. God jul =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Gratulerer med ny bolig. Hva skal dere ha for de forskjellige hvitevarene? Kan du sende meg en mail på det til camlundblad@gmail.com? Camilla:)

Monica Jensen sa...

Hei camilla. Tusen takk for det :) sender deg en mail jeg :)