søndag 20. desember 2009

Sjuklinger!

Munn,fot - og hånd sykdommen herjer her i heimen nå ja, på tidenes dårligste tidspunkt; rett før jul! Det er et virus som gir deg sår / blemmer på tunga og ellers i munnen, i tillegg kan du få det i hendene, under føttene og i ansiktet ellers - herlig!

Teo hadde dette forrige uke,da vi trodde det var jeksler på vei. Han klarte ikke spise, og fikk vondt hvis han suttet på smokken, osv. I tillegg fikk han sår / blemmer rundt munn. Dagene gikk og han ble så og si bra igjen, men ingen jeksler og se.. To dager etterpå merket jeg et par "jugeblemmer" på tunga og et par på innsiden av leppa. Dagen derpå var det mange flere, og i går kveld begynte det å gjøre ordentlig vondt. I dag er det som om tunga mi er i fyr og flammer, det virkelig verker. Bra slankekur da, men typisk at dette kommer rett før julaften og all den gode maten. Jeg kan jo berolige meg med at det mest sannsynlig har roet seg ned før julaften, men verre med Eirik - som også begynner å få den ene "jugeblemma" etter den andre.. Heldigvis er dette et virus som man kun har én gang i løpet av livet sitt, så Teo slipper unna enda en runde med denne dritten her!

Nå drikker jeg iskald melk som bare det. Det er vel det eneste som hjelper føler jeg... Hater dette viruset! Har du hatt det før?

2 kommentarer:

ღ Marlen ღ sa...

Vi hadde det i fjor! Ikke noe godt for verken barn eller foreldre!! Good bedring!

Monica Jensen sa...

nei,det er egentlig ganske vondt altså. godt man bare kan få det en gang.

takk for det :)