mandag 21. desember 2009

Snakker vi om uflaks eller?

Nå vet jeg ikke helt om jeg skal le eller grine. Jeg velger å le.. hahahhaHaaahHaaahahhaha.. Vi fikk en telefon fra megleren nå. Husbanken har faktisk glemt å overføre pengene til lindorf, noe de skulle gjort for tre uker siden. Så vi får ikke ta over leiligheten i dag vi.. Kjempe fint!

Så her sitter vi - hele leiligheten vår er nedpakket, og vi har verken sofa eller hvitevarer. Og la oss ikke glemme at det er 3 dager til julaften. Jeg kjenner at jeg er kjempe fornøyd akkurat nå! Krogsveen har som regel; penger og nøkler skal møtes i døra,eller ett eller annet forbanna tull... Så da er det det samme hva vi sier og det samme hva selger sier,for vi får ikke ta over før pengene er inne på konto. Greit nok å følge regler, men å være såå firkantete da?! Og nå rett før jul...? Argh!

Det som derimot er positivt er at lånet blir overført i morgen direkte til krogsveen i stedet for at det går gjennom lindorf. Så i morgen får vi faktisk lov å flytte inn. Hvorfor kunne vi ikke bare flytte inn i dag da,når de vet at pengene kommer i morgen..? Én dag fra eller til nå før jul har faktisk veldig mye og si.. Men vi får se på det sånn; at om to uker har vi glemt det hele og trives som plummen i egget!

I mellomtiden skal jeg stikke nåler i vodoo dukkene mine som jeg har kalt herr husbank dude og frøken krogsveen kjerring! Ingenting skal for en gang skyld gå på skinner nei.. Ha! Det skulle tatt seg ut!!

2 kommentarer:

Tonje sa...

Gud, så kjedelig!!
Men godt det blir ordnet opp i allerede i morgen! :)

Monica Jensen sa...

ja,vi får håpe det er i orden til i morgen. etter i dag tør jeg ikke håpe for mye..kjempe kjedelig :(