mandag 21. desember 2009

Sofies Villa

Jeg klarte ikke å styre meg, så i kveld har jeg bestilt noen koselige veggord som skal klistres på soverommet til Eirik og meg,og på soverommet til Teo. Legger selvsagt ut bilde når vi har fått ting på plass og det er oppe på veggen =) I tillegg bestilte jeg en krittavle, etter ønske fra Eirik. Han har lenge pratet om at han vil ha en krittavle som kan henge på kjøkkenet, hvor vi kan skrive ting vi må huske på, hyggelige beskjeder, osv.. Gleder meg til å få det i posten,og gleder meg ikke minst til å få det på plass!

Ta en titt på Sofies Villa. De har masse fint der =)

I tillegg gleder jeg meg til å få hentet gulvrammen jeg kjøpte på perfekt home party. Må bare få fremkalt noen herlige bilder av lille luringen først. Åh, jeg har masse å glede meg til. Det er masse jobb å få det hjemmekoselig,men det er en veldig morsom jobb.. Eller, hvem prøver jeg å lure - jeg synes egentlig ikke det er såå koselig jeg, skulle mye heller hatt noen til å gjøre jobben for meg.. Men, men.. Det er allikevel langt fra den værste jobben =)

Ingen kommentarer: