tirsdag 8. desember 2009

Størst av alt er kjærligheten

Kan ikke tro at jeg informerer om det her, men neste uke er vi i Norsk Ukeblad. Jeg har vært veldig spent på artikkelen og ikke minst bildet, og de valgte selvfølgelig det bildet jeg krysset fingrene mine for at ikke skulle komme på trykk. Veldig typisk, eller hva?
Trøttere tryne skal man lete lenge etter, eller? Jeg prater selvsagt om mitt eget! Teo lignet forsåvidt ikke helt på seg selv han heller.. Kan være fordi vi baset ivrig rundt i senga og lekte borte/bø under dyna - alt for å få gullklumpen til å smile til fotografen,eller hva? ;)

Jeg hadde helt glemt bort dette, med tanke på at det er flere måneder siden vi ble intervjuet, så det var gøy å lese "historien" på nytt. Vi ble intervjuet over mail, og selvom det ser ut som at det er jeg som har svart på alle spørsmålene så svarte vi sammen på hvert eneste spørsmål - noe som ikke akkurat vises i denne artikkelen, men men.. Jeg kjenner at jeg ikke er helt komfertabel med å se meg selv på trykk, men heldigvis skjer ikke akkurat det så ofte ;) Blir faktisk fysisk dårlig av å tenke på det, haha!

Ganske ironisk at denne artikkelen kommer på trykk nå, bare uker etter vår lille nedtur, hehe. Vel, nedturer har nok de fleste en del av i løpet av livet sitt. Det viktigste er å komme seg gjennom dem på en eller annen måte - noe vi forhåpentligvis har klart for denne gang - sammen =)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra, gleder meg til å lese! :)

Monica Jensen sa...

ikke noe å glede seg til for å si det sånn ;)

Kathy sa...

Jeg syns bilde var kjempefint jeg:)

Monica Jensen sa...

oi,takk for det :) jeg personlig hater det, heheh..:)

Monica Jensen sa...

...eller,bildet i seg selv er jeg enig i at er fint :) er mer MEG jeg ikke er fornøyd med,hehe..