torsdag 31. desember 2009

Trist avskjed!

Hei på dere. Jeg blogger fortsatt fra mobil. Nettet kommer først på nyåret. Egentlig litt greit,for dagene går i ett her. Masse å gjøre i nyinnflyttet leilighet! Nå derimot er alt pakket ut, og gjesterommet blir klart til bruk i morgen,for i morgen skal Anka, Morten og Kasper sove over :) Rommet er forløpig rosa, men når frøken motivasjon dunker på døra skal jeg male det hvitt :)

Ellers så var dette den siste dagen til Teo i trollskogen barnehage. Det er egentlig fryktelig trist, så det var veldig vemodig og pakke ned alt av klær og bilder i dag.. Han har bare gått der i seks uker, men det er rart hvor fort man blir knyttet til de ansatte der. Det er jo trossalt dem som har tatt seg av det kjæreste jeg har! Jeg har vært så utrolig fornøyd med dem, rutiner og måten de tok i mot både Teo og meg på.. De har fått meg til å føle meg trygg, og de har vært så flinke med Teo. Ingen tvil om at han har blitt glad i dem :) Nye barnehagen han skal begynne i er jeg foreløpig litt negativ mot.. Trollskogen barnehage inkluderte Teo lenge før han begynte, ved å invitere oss på besøk flere ganger, hadde han med på avdelingsbilde, osv.. Fra nye barnehagen har vi ikke hørt en drit! Håper jeg med tiden blir positivt overrasket over nye barnehagen, men akkurat nå synes jeg det er så trist at han ikke skal fortsette i trollskogen at jeg bare er negativ. Det kommer seg nok ;)

Nå ligger gutta mine å sover. Teo har fått en fryktelig hoste, så han er litt urolig i kveld. Får håpe det gir seg til i morgen..... Nå sitter jeg her å nyter stillheten før jeg også skal krype til sengs. Mye å gjøre i morgen. Gleder meg til å feire nyttårsaften i vårt nye hjem med gode venner :) champisen er kjøpt inn!

Litt på forhånd - godt nyttår, tittere! :) vi blogges plutselig ;)

Ingen kommentarer: