torsdag 3. desember 2009

Vil gjøre som de store gutta!

I går var vi hos Anka og Morten på gløgg og pepperkaker. Da dreiv Eirik og Morten og tullet litt og danset riverdance i stua. Dette fikk selvfølgelig Teo med seg,som er en skikkelig danseløve selv og danser bare han hører noen nynner på en sang. Du kan tro vi har hatt en hermegås i hus etter det,og når han hører en sang gjør han som pappaen sin og Morten - nemlig danser riverdanse (vel, prøver i hvertfall,og det er mer enn bra nok). Det beste av alt er vel at han er omtrent like flink, om ikke flinkere, enn dem ;)

I morgen skal jeg leke kokk. Ja, jeg kaller det leke, for jeg har egentlig ikke peiling på hva jeg driver med. Vi skal ha pinnekjøtt til middag,og jeg gleeeder meg. Nå er det lagt i vann,og da er det bare å vente. Mmm.. Har gledet meg til pinnekjøtt i flere måneder nå, så det blir godt! Ønsk meg lykke til =)

Ingen kommentarer: