søndag 31. mai 2009

Hurra for jentekveld =)

I går var vi jentene samlet for en liten fæst. Vi startet hos Malin. Der gikk det i ost og kjeks og en del alkohol. Kjempe gøy å bare være oss jentene igjen, da ble det jo selvfølgelig mye fnising og en del høylytt latter =) Utover kvelden dro vi til bowlers i Ski. Der ble det plutselig en del mennesker, så det var gøy.. Jeg følte ikke at jeg var noe særlig beruset,så jeg bestilte den ene drinken etter den andre,og avsluttet det hele med tyrker shots. Jada, så det.. Jeg ble full til slutt for å si det sånn ;) Men det var jeg vel ikke alene om heller.. Tror vi alle sammen var på en god snurr, hihi..

Når bowlers stengte var jeg helt klar for nach, men droppet tanken sånn etterhvert,og det er jeg glad for i dag ja. I stedet kjørte Martin meg hjem når han kom for å hente Linda. Veldig snilt =) Når jeg kom hjem satt Eirik fortsatt oppe.. Jeg gikk å la meg på stuegulvet og var fast bestemt på å sove der, så Eirik bar meg til slutt i sengs.. Hmm,dette husker altså ikke jeg! Utrolig nok er ikke formen så ille i dag, foreløpig....

Takk, jenter, for en kjempe morsom kveld! =)

lørdag 30. mai 2009

Trøtt tannverk!

Her sitter jeg - trøttere enn noengang og med en tannverk fra helvete! Vet ikke om jeg har unormalt vondt i kjeften til å ha tannverk,for jeg har aldri hatt det før,men gjør innmari vondt hvertfall. Var hos tannlegen i dag. Har betennelse rundt visdomstennene på høyre side (oppe og nede), pluss et stort sår på innsiden av kinnet pga visdomstennene mine har vokst helt skjevt og gnager derfor på kinnet. Så nå har jeg vondt helt ned til haka og er ganske så hoven på det ene kinnet. Søtt med ett bollekinn da! Så når betennelsen har gitt seg må jeg bestille time til trekking. GRU! Meg med tannlegeskrekk gruer seg selvfølgelig som en hund til sånt.. Etter at jeg opererte mandlene og hadde smerte til tusen i 14 dager + ble lagt inn på sykehuset med blødninger, bestemte jeg meg for at jeg aldri skulle ha vondt i munn/hals igjen. Tydeligvis er ikke det noe man kan bestemme selv....! Kjipt! Fikk apocillin. Jeg sa til tannlegedamen at den ikke er så effektiv på meg,men hun ville ikke høre. Så vi får håpe at jeg tar feil og at hun har rett, sånn at jeg er bedre i morgen, for da skal jeg uuuut med jentene. Hvis jeg ikke er bedre får jeg vel bare drikke bort smertene da?

I kveld har jeg sovet på sofaen. Da jeg våknet vasket jeg leiligheten,og nå sitter jeg her. Skal straks gå å legge meg for natten sammen med kjæresten min. Jeg skal være snill å kile han på ryggen, det eeelsker han. Han fortjener masse kos nå synes jeg, for det skjer litt av hvert i livet hans for tiden,og alt er ikke akkurat en dans på roser =(

God natt til alle lesere!

torsdag 28. mai 2009

Tilbake fra Hamburgsund =)

I dag kom Teo og jeg hjem fra Hamburgsund. Vi har hatt en kjempe fin tur begge to. Han har kost seg med masse klemmer og kos og masse lek. Han og gutta begynner virkelig å få glede av hverandre,og det er så morsomt. De åler seg etter hverandre og leker, ruller, drar i hverandre og ler av hverandre. Morsomt å se på dem =) Vi jentene har også kost oss masse, men vi er alle tre ganske slitene i dag,for det har ikke akkurat blitt døds mye søvn med tre små i hus, meen sånn er det =) På kveldstid har vi kost oss med god mat, og liggi som slakt i sofaen og prata "jenteprat" mens vi har kost oss med godteri og litt vin. Innmari deilig =)Dette må gjentas snart igjen, jenter =)

Teo hadde feber som kom og gikk når vi var der nede, så humøret hans svingte litt. Tror kanskje det kan være en tann som er på vei, men jeg vet jo ikke det for sikkert da... Han var stort sett blid på dagtid da,og så tok han igjen sutringa på natten ;) Da var han skikkelig mammadalt, så da ble det en del byssing på lillegutt ja. Den ene natten han var feberfri sov han hele natten, så vi får håpe han sover hele natten når han er helt frisk igjen. Han har ikke hatt feber i dag så forhåpentligvis er han på bedringens vei. Liker ikke når han er syk, jeg.. Tenk, lille store gutten min er 7mnd om en uke. Tiden har gått utrolig fort. Nå krabber han snart,og har lært seg å sitte helt selv. Kjempe gøy! Utviklingen går rekordfort.. Føler han lærer noe nytt hver dag =)Etter noen dager i Hamburgsund var det godt å komme hjem til kjæresten min igjen. Jeg har savnet han,og det skal bli innmari godt å sove inntil han i natt igjen. Tror Teo har savnet pappaen sin også,for når han så pappaen sin i dag lyste han opp og ålte seg i full fart bort til han. Det er så koselig å se dem sammen! Når pappa kommer hjem fra jobb er det pappa som gjelder ja =)

Nå er det sovetid. Innmari sliten er jeg,og så har jeg fått tannverk for første gang i mitt liv. Så forhåpentligvis får jeg tannlegetime i morgen,for dette gjør vondt,og jeg vil ikke ha vondt når jeg skal ut med jentene på lørdag - for første gang på 1,5 år! Jeg gleeeeder meg =) Sov godt!

søndag 24. mai 2009

Forresten..

..jeg har fått rockeringen min,så nå skal det trenes. Holder på med den så mye jeg har tid til og det er kjempe gøy. Kjenner det på sideflesket ja ;) Nå skal magen bort! Fikk Eirik til å ta bilde av meg mens jeg rocka i stad,sånn at jeg skulle vise dere, men bildet ble ikke helt heldig så jeg dropper å legge det ut jeg ;) Kanskje det kommer bilder senere i stedet...!

Söndagsbarn

Hei hei =)
Titter innom for en kjapp blogging. I morgen reiser jeg til Sverige med et par av jentene (og bebigutta). Vi blir borte til torsdag,og vi gleeder oss. Det er meldt ganske så fint vær, så vi får håpe at været faktisk blir fint også. Da skal vi spise god mat, drikke litt vin og skravle masse!! =)

Nå driver jeg å pakker og vasker om hverandre. Teo og Eirik er ute å går tur i det fine været. Det snør løvetann da, litt slitsomt. Jeg skulle lufte litt i stad,og vips så var stua full med løvetann. Håper det gir seg snart!

Ellers så ser det ut som at Teo får sin første tann.. Jeg håper i hvertfall at det er derfor formen hans er som den er.. Han har vært forkjølet i en uke nå (det begynner å gå over), men i dag kom febern og han er fryktelig grinete. Jeg kjenner en klump inni munnen hans,så får håpe den bryter ut snart,slik at jeg kan få den blide gutten min tilbake igjen. Jeg håper det ekstra masse nå med tanke på at vi drar på tur i morgen! Så kryss fingrene =)

Syns det er få kommentarer som blir lagt igjen for tiden, det er litt kjedelig da. Sleng gjerne igjen en kommentar med et lite "hei" for eksempel. Da blir jeg så glad =) Besøkstallet mitt (som jeg later som jeg ikke bryr meg noe om) har sunket litt i det siste også. Det tyder på lite og dårlig blogging,og det stemmer jo egentlig det. Har blogget lite i det siste,og det lille jeg har blogget har jo ikke vært om det heelt store. Jeg har nemlig ikke noe (uten om det vanlige) å blogge om.. Meeen,det kommer vel ;)

I kveld skal jeg bare slappe av sammen med kjæresten min. Kommer til å savne han vanvittig mye når jeg er borte, men det er godt å savne hverandre litt innimellom. Da er det ekstra koselig å se hverandre igjen!

Søndagsklem fra moi*

torsdag 21. mai 2009

Fanthomas

HAHA!Dåpen til tøffe M =)

I dag har vi vært i dåpen til lille Mathias. Det var kjempe koselig, med gode venner, masse deilig mat og kjempe gode kaker. Teo hadde på seg matrosdress for anledningen,og var kjempe fin =) Tenk at Mathias allerede er døpt. Han er blitt 2,5 mnd gammel,og blitt en stor gutt. Han kommer alltid til å bety masse for meg, jeg var jo trossalt der når han kom til verden =)"Tante" som koser med lille gullungen =)

Vi fikk ikke sett Mathias i dåpskjolen sin, for vi var ikke med i kirken med tanke på at Teo ikke er helt i form om dagen (snørrete og hoster litt). Da hadde det nok bare blitt grin fra han,og vi måtte løpt ut og inn fra kirken under hele gudstjenesten. De tok masse bilder da, så jeg skal til Linda i morgen å se på bilder av det fine dåpsbarnet, trille tur og spise rester =D Eirik skal ut med gutta å feire Tim som har bursdag imorgen!

Nå er Teo i seng (han var dødssliten etter en lang dag), og Eirik og jeg ligger som to slakt på sofaen. Nå skal vi se på de to siste episodene av one tree hill (Eirik har ikke sett dem nemlig),og så blir det nok natta. Hurra for helg i morgen =)

Klem fra meg ;)

Jeg elsker dere <3

Av og til, på en slitsom dag, glemmer jeg hvor heldig jeg er som har to så fantastiske gutter i livet mitt. Heldigvis tar det ikke så lang tid før jeg kommer på det igjen ;) Jeg er så utrolig takknemlig for dem to! Snillere kjæreste og en mer fantastisk liten gutt skal man lete lenge etter =)

onsdag 20. mai 2009

Her går det unna =) *film*

Flink? =)

Tran

Hittil har Teo fått d-dråper i stedet for tran, for tidligere har han gulpet så mye og da hadde klærne hans fått stygge flekker om han hadde fått tran. De siste dagene derimot har jeg gitt han tran i stedet for d-dråper. Han har vært så mye syk i våres, så håper tran kan hjelpe til med å øke immunforsvaret hans. Han syns det er kjempe godt, utrolig nok. Når jeg gir han det sier han "mmm" og smatter som bare det. Hvis det hadde vært opp til han hadde han fått skjeen etterpå slik at han kunne slikket den rein ;) Jeg smakte på det i går selv.. Selve smaken er ikke så værst,for det smaker jo ingenting, men den ekle konsistensen,og for å ikke nevne etter"smaken" som satt igjen i flere timer etterpå. Nei,usj!
Drikker du tran?

tirsdag 19. mai 2009

One Tree Hill

For en fantastisk serie! Det er min favoritt serie uten tvil. Jeg slapper aldri så godt av som når jeg ligger i sofaen å ser på det. DA slapper jeg av da!

Jeg så en episode i kveld. Tårene rant som bare det. Selvfølgelig! Gleder meg allerede til neste episode.. Eller, kommer det flere episoder? Jeg er i tvil, dessverre! Jeg vet at dette var siste episode i sesong 6.. Men episoden virket så veeldig avsluttende, jeg er derfor redd for at dette var den aller aller siste episoden! OH NO! I såfall er det faktisk enda tristere enn når Sex&Singelliv var over. Er det noen som vet om dette var den aller siste episoden...???

Nå er det natta for meg. Sov godt alle sammen!

mandag 18. mai 2009

Hurra for 17 mai =)

I går var det 17 mai. Det var kjempe deilig vær og vi koste oss masse. Her startet dagen først kl 5. Jeg trodde klokken var 7,så Teo og jeg sto opp. Fant til slutt ut at jeg skulle se på klokken,og da var det fort natta igjen gitt.. Da sov vi videre til 9! Når vi da kom oss opp var det på med finstasen for så og dra videre til Ski. Der så vi på barnetoget og tok turen opp til Ski barneskole med familien min for å spise litt kake og drikke kaffe.
Etter vi hadde vært på skolen dro vi opp til bestemor for å spise lunsj. Der samles store deler av familien min hvert år for å spise 17mai lunsj, så det er nå blitt en tradisjon,og er veldig koselig. Der hoppet Teo fra fang til fang og fikk lekt litt på gresset =)
Deretter dro vi ned til Ski sentrum igjen for å møte venner og se på borgertoget. Vi så ikke på borgertoget, men koste oss på egon i stedet. Det var kjempe koselig. Der møtte vi mange kjente, så det var innmari hyggelig. Teo sov for det meste, men var litt våken også. Da fikk han en ballong som han lekte en del med. Den var morsom den =)
Etter et par timer på egon dro vi videre til Martin og Linda. Der grillet vi og koste oss. Utover kvelden fant Kristine, Linda og jeg ut at vi skulle dra til Ski å ta en øl sammen, noe vi ikke har gjort på veldig veldig lenge. Da Eirik og Teo dro hjemover satt vi på med dem. Vi kom til bowlers, fikk kjøpt oss en drink hver,og så stengte de, hehe. Det er jo ganske så typisk! Da kom søsteren til Linda og hentet oss,og kjørte oss hjem. Det var egentlig helt greit, for det var innmari godt å komme hjem og bare slappe av med gutta mine! Planlagt jentekveld lørdag 30 mai i stedet, og da får vi håpe de holder oppe litt lengre enn til 12 ;)
Hadde en kjempe fin dag i går med de fantastiske guttene mine, familie og gode venner =)

Ganske god <3


Teo har fått ny leke!

Morsomste "bilen" du får tak i da - bleiepappeska. Jada, her gjør vi det billig ;)

Snart blir jeg en rocker..

Når jeg får lønn skal rockeringen kjøpes inn. Jeg har lånt Linda sin når jeg har vært hos henne. Blitt så flink til å rocke. Jeg er helt imponert over meg selv! Og som man kjenner det i magen.. Har helt vondt i magen i dag etter litt for mye rocking i går. Kjempe deilig. Det er virkelig en fettknuser ja ;) Og ikke nok med at det er bra trening, det er jo sinnsykt morsomt også. Hvertfall nå som teknikken er på plass. Første gangen jeg prøvde den så jeg ut som en halvgæern ku. Linda holdt på å le seg i hjel!! =)

Så løp og kjøp folkens. Det anbefales!

torsdag 14. mai 2009

Jeg har snart bursdag!

Nesten snart i hvertfall.. Den 15 juni =)

Tenkte å legge ut litt bilder av hva jeg ønsker meg, hvertfall sånn ca hva jeg ønsker meg..
Jeans med hull i... Helst tettsittende,for jeg har kun baggy bukser i skapet mitt nå...! Str Vet ikke - muligens 28/34?
Noen fine/tøffe sommerkjoler..Ny BH - i enten svart eller hvit eller rød. Str 75E.
Ny bikini - må være sånn form som på bildet over, for det er det eneste som passer på meg...!

Vet det ble litt mye pupper her nå, men de tre siste bildene hentet jeg fra Victoria Secret sin side,så ja.. Sier seg vel egentlig selv at da blir det mye pupper! ;)
Snô of sweden smykke (nei, Vibeke, jeg kopierte ikke bildet fra bloggen din =D)
En stygg-kul beige skinnveske!
Converse sko - samme hvilken farge (bortsett fra svarte, det har jeg fra før av). Str 36.

Sånn, det er det jeg kommer på i farta......
..Forresten, jeg sier ikke nei takk til litt penger også da..! ;)

Og jo - massasjetime, frisørtime, osv.. Det er også ganske høyt opp på ønskelista mi =)

Sånn,nå håper jeg du fikk noen ideer ;)

tirsdag 12. mai 2009

Sliten i dag, jeg!

Teo fire dager gammel. Slitsomt å være uttafor magen gitt ;)

I dag er jeg sliten ass!! Teo og jeg sto opp tidlig i dag, ordnet oss og dro for å ordne det vi skulle ordne i dag. Det tok en halv evighet, men vi fikk positive resultater, så det var jo bra. Teo sjarmerte alle han møtte på. En dame som hjalp oss i dag fikk lov å holde han. Det var nesten så hun ikke ville gi han tilbake, for hun syns han var så deilig og blid, hehe. Koselig for en mor å høre det, men jeg er glad for at hun ga han tilbake til meg,for ellers hadde jeg blitt skikkelig sinna! Uansett.. På vei hjem i dag var jeg så sliten at jeg holdt på å sovne bak rattet. Jeg turte faktisk ikke å kjøre mer, så derfor parkerte jeg på en bensinstasjon. Der sov jeg ca 30minutter i forsetet, mens Teo sov i setet sitt. Var kjempe trøtt når jeg våknet da også, men klarte i hvertfall å holde øya mine oppe. Skummelt å kjøre bil når man er så sliten, uff!!

I ettermiddag har jeg slappet av og prøvd å holde meg våken. Vi har lekt og slappet av i sengen alle tre - Eirik og jeg som har ligget som slakt på hver vår side,og Teo som har turnet i mellom oss =) Ellers gikk vi for en lettvint middag i dag - pizza.. Det er jo ikke akkurat grisesunt, men akkurat i dag driter jeg i det. Har ikke gått tur i dag heller, og heller ikke i går. Pfh! Jeg begynner å bli slapp - hvor ble det av motivasjonen min? Skal nok få den tilbake, ja.. Får høre med Eirik om han kan dra på butikken å kjøpe brownies og melk til meg. Da kommer i hvertfall motivasjonen tilbake, sammen med den dårlige samvittigheten min over at jeg har stappa i meg en hel brownies kake. Aaaaah, kake. Jeg vil ha kake!

Nå sover Teo. Han var nok sliten han også, for han sovnet i det han traff senga. Så i kveld er planen å slappe av. Jeg burde rydde her, og egentlig vaske litt. Håper jeg orker det litt senere, for jeg liker å ha det ryddig og rent.. men vi får se. Paradise Hotell skal jeg hvertfall se på =)

Nei,nå får jeg gi meg før dette blir et enda større svada innlegg. Kos dere,og send over noe energi til meg her!! Tudelu!

Sjarmtrollet mitt <3 *film*

mandag 11. mai 2009

Ble etterhvert en fin dag =)

Som dere sikkert har fått med dere var jeg rimelig sinna tidligere i dag på visse naboer, men dagen endte etterhvert med å bli en veldig fin dag! I ett-tiden kom Linda og Mathias på besøk. Vi trillet en liten tur i det fine været. Da vi kom hjem til oss igjen lagde jeg pannekaker mens ungene sov ute i vognene sine. Da maten var klar kom Catrine en tur,og vi tre jentene koste oss med lunsj. Catrine utdanner seg for å bli fysioterapeut og hun har om utviklingen til små barn nå. Hun ville derfor studere Teo mens han lekte for å se om han lå etter i utvikling i forhold til alder, midt på treet, eller om han lå foran.. Teo klarte "testen" med glans =D Han er jo så flink til alt, og klarer både å sitte uten og velte og stå rett opp og ned - han står hvis han holder oss i hendene, men det er ikke mye støtte vi trenger å gi han! Kjempe stolt av gutten min!! =) Han har jo vært tidlig ute hele veien,og veldig sterk hele veien, så jeg regnet egentlig med at han skulle gjøre det bra på "testen"!Catrine mente også at han kom seg fremover på en slik måte som tilsier at han snart vil begynne å krabbe - så snart er nok turbo-Teo i full fart rundt i stua her, ja! Det blir sikkert slitsomt, men også veldig gøy. (På tide å barnesikre hjemmet her nå!) Jeg gleder meg. Føler han lærer en ny ting for hver dag som går nå. Kjempe morsomt. Nevnte jeg at han har lært seg "high five"??

Når Linda, Mathias og Catrine hadde dratt hjem dro Eirik på trening,og da fikk jeg en telefon fra Pernille og Per Martin. De lurte på om de kunne ta seg en tur, og det kunne de jo selvfølgelig =) Eirik kom etterhvert hjem og da lagde vi middag og så på paradise hotell. Teo sovnet tidlig i dag,men hørte nok at tanta og onkelen hans var på besøk,for han våknet og da ville han opp og leke. Til slutt tok jeg han opp,og det var umulig å få kontakt med han. Da hadde han kun øyne for tante Pernille og onkel Per Martin ja =) Heldigvis var han i seng før Paradise Hotell,og da sovnet han som en stein med en gang. Er jo godt med litt barnefri på kveldstid før man selv skal i seng - som forøvrig ikke blir så lenge til. I morgen skal jeg tidlig opp og har en del jeg må få gjort, så trenger en god natts søvn nå merker jeg.. Gruer meg litt til i morgen, så ønsk meg lykke til ;)

Nattaklem fra meg **

Skriv under!!

http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=2138

Dette er en kampanje for GRATIS FØRSTEHJELPSKURS FOR NYBAKTE FORELDRE! Skriv under!

Sånn er det å bo på Lyngåsen..

Jeg advarer først: Dette er et klageinnlegg, for nå er jeg sinna!

Her på Lyngåsen er det så mye bråk hele tiden at jeg holder på å klikke!! Naboen over oss burde fått gullmedalje i å bråke - hvertfall sønnen deres. Han spretter ball inne, hopper over gulvet, tramper, spiller trommer, ja - you name it. Jeg var oppe en gang å klaget på alt bråket, for da holdt jeg på å klikke etter å ha hørt "dunk,dunk,dunk, dunk.." det siste halve året, hver eneste dag, til alle døgnets tider. Moren sa "ja, jeg vet det har vært litt bråkete her hos oss i dag!" I dag??? Tror du jeg hadde orka å brukt energien min på å klage på én dag med bråk?! Jeg har hørt på det jævla bråket til ungen din i evigheter!!! Aaaahh..

Nå er det en annen bråkefant jeg irriterer meg over. En gammal senil haug på 140 år står rett utenfor å høvler plank med elektrisk høvel!! Det er tydeligvis hans nye hobby,for han gjør det faen meg heeeele tiden! Han står å høvler småplank til ikke noe.. Så det skal tydeligvis ikke brukes til noe!! Tror du Teo får sove når han holder på sånn?? NEI!!!! Han holdt på i hundre år.. og endelig ble det stille. Teo sovnet i vognen sin. Etter 10 minutter begynte han igjen,og Teo bråvåknet!! Jeg prøvde å rope til han for å høre hvor lenge han skulle holde på.. Men han er jo dævhørt så det holder,så han fikk jeg aldri noe svar fra!!

Hva hvis naboene mine leser bloggen min? Ja, håper dem gjør det!! Tviler på at den gamle dinosaurusen av en nisse leser bloggen min.. Men forhåpentligvis finner han seg en ny hobby snart, inne i stua si!! Ellers så er det en elektrisk høvel som snart blir ødelagt.....

Rockering

Nå nærmer sommern seg med store skritt, og på tross av mye turgåing og mange sit-ups hver kveld er ikke magen min sånn som jeg ønsker (hadde jo forsåvidt ikke regnet med det heller).. Så nå vurderer jeg å anskaffe meg en rockering med vekter. Hørt at det er veldig effektivt, på tross av at det gjør ganske vondt de første gangene man bruker den. Kan jo ikke rocke da, hehe, men øvelse gjør mester? Visstnok lettere å rocke når den veier litt, har jeg hørt..

Noen med erfaring? Hva syns dere om det? Var det effektivt?

Hmm, føler dette innlegget her passet innmari bra sammen med det forrige innlegget mitt....!

søndag 10. mai 2009

Vann i munn!

Jeg har funnet verdens beste kake. Jeg "bakte" den i går =D
Café cookies brownies! 30 sekunder i mikroen - ferdig! Den er helt sinnsyk god. Jeg anbefaler den til alle. Den smelter på tunga!! Mmmmmmmmnam..!

Jentekveld og søndagskos

I går kveld dro jeg å møtte Malin, Kristine, Linda og lille søte Mathias på Egon. Åh, så deilig med litt jenteprat igjen! Nå gleder jeg meg ENDA mer til jentekvelden vi skal ha den 30mai. Det skal bli så morro!! =) Det er alt for lenge siden vi alle sammen har tatt en fest sammen - i og med at flere av oss har overlappet hverandre med svangerskap og barseltid, osv.. Men nå ser det jaggu ut som alle har et lite opphold fra svangerskap - heldigvis ;)
Kristine, Linda og meg nyttårsaften 2007/2008

I dag var det min tur til å stå opp med Teo-bølla. Jeg var så trøtt så øya mine gikk helt i kryss. Jeg prøvde derfor å få han til å sove videre. Ikke helt vellykka. Den gutten vet hva han vil,og når han vil leke og utforske ting, ja da blir det sånn! Han fikk øye på klokka på nattbordet. Full fart mot klokka. På vei bort til klokka passet han på å bite mammaen sin litt i nesa, susse (les: sikle) henne i hele ansiktet og lugge henne i håret. Endte med at jeg lå med hodet oppå nattbordet,og resten av kroppen lå og vippet på sengekanten. Kjempe deilig. Han er ganske sterk nemlig, så når han "måkte" seg vei bort til nattbordet og klokka (og jeg samtidig skulle passe på at han ikke datt ut av selve sengen - det har skjedd før..), så endte jeg automatisk opp med å ligge sånn. Da fant jeg ut at det var på tide å stå opp! Etter en times tid med leke og morro og bæsj oppetter hele ryggen (ikke på meg altså), så var det sovetid for Teo igjen. Planen min var å sove også da,men jeg kom aldri så langt, og nå føler jeg at det er liten vits i og med at han sikkert våkner innen en halvtime uansett.. Planen for resten av dagen er å hente bunaden min som er ferdig sydd inn,og kose meg med gutta mine. Nå ser det ut som go'været titter frem, så da blir det kanskje ut på tur aldri sur =)

I morgen er det mandag *alle jubler* Ny uke, nye muligheter =)

fredag 8. mai 2009

Hunder kan også ha mareritt!Hihihi teite hunden =D

Regn, Regn - Kom til meg!

I dag er en dag hvor jeg ønsker at det skal begynne å regne.. Teo våknet i firetiden i natt,og holdt det gående en god stund. Vanligvis hadde vi gitt han en flaske i slike tilfeller, men nå har vi bestemt at han ikke skal få mat på natten på tross av at han våkner.. Det innebar da at jeg var våken fra, tja.. fire til seks? For så og stå opp kl 7.. Jeg er med andre ord dæv-sliten i dag! Så planen er å sove når Teo sover eller krype under pleddet i sofaen med en te-kopp og bare slappe av.. Det hadde derfor vært innmari deilig om det regnet, for da hadde jeg ikke fått dårlig samvittighet for å bare sitte inne i dag! Det er litt grått ute da.. Kan det hende jeg har flaks?

Ellers har lille yndlings-bølla mi oppdaget PS3, høytalerne og surround anlegget til pappaen sin som står under tv-benken. Litt tidligere enn jeg hadde forventet egentlig, men han åler seg jo overalt nå, så det er kanskje ikke så rart at han åler seg bort dit også.. Han er så fasinert, så der blir det ene etter det andre dratt ut av tv-benken og slengt rundt om kring. Helt herlig ;) Heldigvis er PS3 såpass tung at han ikke klarer å flytte på den - for hvis den hadde blitt dratt ut og lekt med tror jeg Eirik hadde begynt å gråte..! PS3 kontrollene derimot - tøffere leke finner du ikke!

Ellers er mobilen min ødelagt. Den er helt dø. Den ladet seg ut i går kveld,og nå vil den verken lade eller skru seg på. Jeg er litt trist på grunn av det =( Møkka mobil!! Noen som vet hvor jeg kan sende sms fra nettet? Eirik vet nemlig ikke at mobilen min er ødelagt,og det er jo greit å gi beskjed om det!

Lillegull trenger kos og oppmerksomhet nå,og det vil jeg selvfølgelig med glede gi han.. Så, tudelu!

torsdag 7. mai 2009

Fiin dag =)

Heisann hoppsann =)
I dag formiddag dro Teo og jeg til Ryen for å besøke Hege og Oliver. Der var også Cecilie og Mie, Ann Katrin og Kasper, og Hilde og Sofia. Vi møtes ca en gang i måneden på lunsj hos hverandre. Kjempe koselige jenter,med kjempe søte barn! Vi hadde alle sammen termin i oktober, så ungene våres er ca like gamle!Her er gutta i gjengen - Oliver, Teo og Kasper =)

Ellers i dag har vi hatt kvalitetstid hjemme med lek og morro på gulvet, spist middag sammen (etter at Teo fikk høystolen har vi begynt å spise middag ved spisebordet i stedet for stuebordet. Det syns Teo er stor stas, for da får han med seg alt som skjer. I dag fikk han et halvt rundstykke også - han spiste/sutta opp hele! Flink gutt!), og så har vi badet med de nye bade-froskene til Teo. Kjempe gøy ;)Kulern i badekaret =)

Nå ligger jeg på sofaen med dataen i fanget og slapper av. Eirik er på trening og Teo sover. Deilig at det er heelt stille i leiligheten! I dag er den store TV-kvelden med Paradise Hotell, Ungkaren OG siste episode av One Tree Hill. Wohooho!

Snart skal jeg forresten på en liten jentetur. Om et par uker drar Hege, Ann Katrin og jeg (og ungene) til Sverige i noen dager. Da skal vi slappe av, spise god mat og kose oss med god drikke. Det skal bli godt!! =)

Får fortsette med gården min på Farm Town jeg nå.. Driver å tjener opp penger slik at jeg har råd til større tomt. Om jeg er hekta? Ikke noe særlig da ;)

onsdag 6. mai 2009

Sommer og sol =)

Sola har steika i dag. Det er så deilig. Sommern nærmer seg med store skritt! Denne sommeren skal nytes til det fulleste, med god mat og drikke, strandturer, og ikke minst med de to gutta mine. Jeg gleder meg =)

Foreløpig har vi ikke de største planene for sommeren, men vi vet at vi skal være mye på stranda. Hittil har vi bestemt oss for én ferietur - i slutten av juni reiser vi ned til Hamburgsund i Sverige og skal være der i en uke. Der skal vi kjøre masse båt, spise god mat både i huset og på restaurantene langs brygga, og bade og kose oss. Håper på fint vær. Foreløpig er det bare Eirik, Teo og meg som skal ned, men det er good plass der, så vi sier ikke nei takk til litt besøk i løpet av uken ;) Der nede er det kjempe deilig - et herlig sommersted! =) Sommerhuset i hamburgsund =)
Et kjempe fint sted som vi tok båten ut til for å bade og slappe av!


God sommer alle blogglesere =)
Hva skal du i sommer da?

tirsdag 5. mai 2009

Friske og raske?

Endelig ser det ut som kvalmen min har bestemt seg for å stikke av, hvertfall nesten, og det er så deilig. Jeg er heelt utslitt etter nesten to uker med bare spying, driting og legebesøk, men nå ser det ut som vi kan slappe av igjen og kose oss =) Teo er i hvertfall frisk og rask, og det er det som er viktigst. Han har lært seg å åle seg fremover. Det er så morsomt. Han er jo så flink, kommer seg bort til alt han ønsker! Er vel ikke lenge før han finner ut at det går enda fortere å krabbe tenker jeg =) Herregud,som tiden flyr! I dag er han et halvt år! 14:34 for akkurat et halvt år siden ble han født, den 5 november *mimre* Den største dagen i mitt liv!

Nå er han en liten turbo som vet hva han vil,og som kommer seg dit han vil. Utrolig hvor fort de utvikler seg! Jeg er så stolt av gutten min =)Se så stor han er blitt!

I dag har vi ingen planer på dagtid. Vi tar det som det kommer. Enten blir vi hjemme og slapper av, triller en tur (jeg må jo komme tilbake til flinke meg som gikk turer hver dag,osv nå), ellers så hører vi om noen vil ha litt besøk! I ettermiddag skal vi til farmoren til Teo for å feire oldemoren til Teo. Der blir det kaker og kaffe. Det blir koselig =)

Ha en fin dag i sola =)

søndag 3. mai 2009

Kjærestekveld <3

I natt sover Teo hos mormoren sin. Eirik og jeg trengte en kjærestekveld, og mormor savnet barnebarnet sitt, så da fant vi ut at det var fint at hun hadde han en natt. Etter en uke med mye sykdom har han blitt ganske avhengig av foreldrene sine,og gråter hvis han ikke ser en av oss hele tiden. Jeg er derfor spent på hvordan han reagerer når han våkner der i morgen. Mamma har sagt hun skal ringe meg hvis det er noe problemer, men jeg vil tro det går greit. Håper det går greit!

I kveld dro Eirik og jeg en tur ned på Bowlers - bare vi to. Satt og pratet og slappet av. Da det begynte å hope seg opp med folk dro vi hjem. Kvalmen slo meg midt i trynet igjen. Så da fant vi ut at det beste var å ta første taxi hjem. Dritt lei sykdom nå! Vel hjemme la vi oss under dyna og så one tree hill.. Nå sover Eirik,og jeg ligger her å skjelver fordi jeg er så trøtt, hehe.. Men blogge måtte jeg? ja, tydeligvis.. Nå er det natta her! Gleder meg til å sove lenge i morgen,og så gleder jeg meg til å se gutten min igjen <3 Rart å være borte fra han,og så er det rart å ikke susse de myke kinnene hans god natt før jeg selv legger meg for å sove! Føler jeg mangler en arm nesten, SÅ avhengig blir man av den lille gullklumpen.. Men det er godt med litt kjærestetid innimellom også da, viktig å få pleid forholdet litt,og bare sette av tid til hverandre. Vi liker det =)

Natta!