fredag 1. januar 2010

10 blå og fryste nesehår!

Etter en uke med mye å gjøre,og med en haug med folk rundt seg så og si hele tiden,føles det nesten litt rart å bare være Eirik, Teo og Monica i dag. Hva skal man gjøre liksom? Kan man faktisk bare slappe av? Man kjenner hvor deilig det er å bare slappe av og kose seg med sin lille familie,mens inni seg har man en indre uro. Man må jo finne på noe, ett eller annet... Jeg dro derfor min lille familie ut på kveldstur i dag. Vi kledde på oss godt med klær og trillet en lang tur. Det var så deilig og forfriskende. Eirik fant selvfølgelig ut at å kaste snø på meg var kjempe festlig. Men hevnen er søt, kjære deg.. Var en gåtur med mye lek og latter, helt til Teo ble lei og vi vendte nesa hjemover :) Tomter er et utrolig koselig sted å bo på vinterstid :)

For mange år siden kjørte x'en min og jeg gjennom Tomter. Han hadde nettopp fått lappen og vi var ute å råna.. Vi stoppet tilfeldigvis i tomter for å kjøpe noe å drikke,og jeg klarte å si "hvem er det som orker å bo i det hølet her? Stakkars mennesker!" Vel, nå bor jeg i dette hølet her,og er egentlig rimelig fornøyd med det. Hvertfall foreløpig. Det er ikke stakkars meg på noen som helst måte, tenk.. :)

Ingen kommentarer: