onsdag 13. januar 2010

18 blå!!

Jeg hater å ikke ha internett, så nå “blogger” jeg på word. Så når jeg da skriver i dag i dette innlegget er den egentlige datoen 29 desember….

I dag er det 18 minus her i Tomter. Fy farsken så kaldt. Teo er hjemme fra barnehagen i dag, for mammaen hans hadde behov for litt Teo-tid. Vi kom nettopp hjem fra en lang trilletur. Teo har sovet godt pakket inn i vogna si, mens jeg har trillet rundt omkring i Tomter med bakglatte sko. Det var noe slitsomt, men også veldig forfriskende. Enda deiligere var det å komme hjem til peiskos og kakao. Prøver fortsatt å få varmen i meg =)

Det er veldig fint med all denne snøen da. Endelig fikk vi en ordentlig jul. Så jeg klager ikke, jeg bare nyter det! Sjekk bare på utsikten min fra kjøkkenvinduet. Hvor koselig er ikke det?
En dag det er litt mindre kaldt skal vi ut å ake utenfor. En lang og fin akebakke rett bortenfor huset vårt. Det blir stor stas. Får håpe Teo synes det er like gøy som meg å ake! Blir vel som når jeg var liten og akte med pappa. Hvem hadde det morsomst? Han som satt bakerst på akebrettet, og styrte det ned alle de bratte bakkene mens han lo for full hals? Eller den lille jenta som satt foran på brettet og fikk dermed all snøen som fantes på planeten i ansiktet? Hmm… ;)

Dagene blir bare morsommere og morsommere med en 1åring i hus. Nå kan han så mye, han kan uttrykke seg så godt. Det er veldig deilig for mammaen hans, som til tider river seg i håret over sutring “uten grunn“. Vel, nå viser han oftere og oftere hva som faktisk plager han når han sutrer, og på den måten slipper både han og jeg unna en hel del med frustrasjon. Trodde aldri jeg skulle si det; men jeg er litt glad for at babytiden er over også. En fantastisk tid, det er ikke det, men for meg har det til tider vært innmari frustrerende å ikke “forstå” han..

I stad hørte jeg på lille luring som klikka i vinkel på rommet sitt. Han har blitt så flink til å leke for seg selv, men av og til er det noe som ikke går helt hans vei og da er det en hel del med “ååååhh” og lyden av leker som flyr mellom veggene. Han fikk en lekegarasje i julegave. Veldig stas, men han klarer ikke å få bilene ut av garasjen - bare inn, og da kan du tenke deg hva som skjer når han prøver for harde livet og få de ut uten hell? Jepp, da klikker han! Jeg må jo bare le.. For jeg har aldri sett noen være så søt når de klikker før ;)

Nå skal vi kose oss med litt lunsj. Lillegutt har allerede startet på yoghurten. Det skjer nesten uten søl….
Ha en fortsatt fin dag!! Klem fra Monica den 29 desember….. =)

PS: og ja, nettet er på plass! wee =)

Ingen kommentarer: