søndag 17. januar 2010

Aketur =)


Dette har vært en deilig søndag. Litt sliten etter nok en natt med lite søvn, men jeg overlever. Veronica og Isabelle kom bort på formiddagen. Da kledde vi på oss og tok med akebrettene ut. Det er en akebakke rett bortenfor huset vårt, så vi gikk bort dit. Jeg har ikke akt på flere år, så da jeg så at bakken faktisk var ganske så bratt ble jeg nesten litt redd, haha. Men jeg satte meg på brettet, med Teo mellom beina. Fy fader som vi vinglet nedover bakken der. Jeg bremset med beina,og hele Teo ble dekt med snø, stakkars. Så man kan vel si at aketuren minnet mye om da jeg var liten og akte med pappa, bortsett fra at nå var det ikke jeg som fikk all snøen i ansiktet. Etter to turer hadde Teo fått nok og vi gikk hjemover igjen. Aketuren varte litt kortere enn hva vi hadde regnet med, men det var veldig deilig å komme seg litt ut for det =)
I det hvite huset til høyre på bildet bor vi =)
Dette bildet er tatt fra en annen aketur =)

Etter aketuren dro vi hjem til oss å drakk varm og god kakao og tittet litt på hytter på nettet. Vi prater om å leie en hytte sammen på fjellet i påsken. Hadde vært deilig å kommet seg litt bort =)

Nå har Veronica og Isabelle dratt hjem igjen,og Teo og jeg spiser en litt sen lunsj. Snart kommer pappa Eirik hjem igjen også. Vi gleder oss =)

1 kommentar:

Cecilie sa...

Hahaha, ja han Thomas sier mye "lurt". Jeg dør daglig av de fantastisk gjennomtenkte kommentarene hans. :D Spenning i hverdagen da, man vet aldri hva neste utsagn blir :D