fredag 1. januar 2010

År 2010!

Godt nytt år, alle sammen!

Her feiret vi det nye året hjemme hos oss selv med Anka, Morten og Kasper på besøk. Vi tok det med ro,men koste oss med nydelig mat og god drikke :) Klokka 12 var vi ute å skøyt opp raketter, og smågutta sov seg gjennom det hele - heldigvis!

Det skal liksom være tryggere med sånne rakettbomber i stedet for de gamle rakettpinnene. Vel.. I går veltet den ene bomba vår,og både anka og jeg fikk en rakett i låret. Jeg tenkte "nå dør jeg" og kastet meg mot garasjeporten for å søke dekning. To sekunder senere så jeg Anka storme som en gærning mot garasjeporten hun også. Ha ha, veldig skummelt der og da, men i ettertid fikk vi oss en god latter :)

Nytt år med nye muligheter venter på oss. Forhåpentligvis blir det nok et fint år med mye glede :) Om et par uker er jeg kanskje tilbake i jobb igjen også. Det blir veldig rart, med tanke på at jeg nesten har gått to år hjemme. Jeg er spent, og gruer meg som bare det. Men det skal nok bli litt deilig også, håper jeg...

Ha en fortsatt fin dag. Nå skal jeg slenge meg ned på sofaen med gutta mine å gjøre absolutt ingenting :)

Ingen kommentarer: