fredag 22. januar 2010

Barnefri fredag!

Nå er Eirik å leverer Teo hos mormor (mammaen min). Mormor er helt alene hjemme i natt, så da er Teo så heldig å få hun heeelt for seg selv. Dette er første gangen vi har barnevakt bare for å slappe av. Det skal bli innmari godt nå kjenner jeg, hvertfall med tanke på at formen min er på halv12. Føler meg faktisk nesten overkjørt her jeg ligger å slapper av på sofaen under pleddet med dataen i fanget!

Vi får litt besøk i kveld da. Det orker jeg for det. Koselig med litt sykebesøk. Pernille og Per Martin kommer hit å lager middag til oss. Woop woop. Heldige meg =)

Ellers skal vel kvelden gå ut på filmtitting, skravling og ikke minst zooving. En spennende fredag med andre ord. I love it!

Hva er deres fredagsplaner?

2 kommentarer:

Kathy sa...

Heisann!
jeg har utfordret deg på bloggen min:)

Monica Jensen sa...

morro=)