onsdag 13. januar 2010

Bilder kommer..

Det er flere som har etterspurt bilder av leiligheten. Jeg lovte jo at det skulle komme så fort nettet var på plass, men etter en natt med lite søvn, etter en lang dag, og en liten gutt som ble lagt 18:30, men først sovnet nå (!), er jeg utslitt. Det er heller ikke ryddig og rent her, som jeg selvfølgelig vil at det skal være når jeg skal "vise den fram". Men i morgen kveld er jeg alene hjemme, så hvis Teo er snill gutt og sover søtt kommer det bilder da. Promise!

I morgen har forresten Eirik og jeg vært kjærester i 4 år. Ser ut som vi hopper over feiringen i år, eller utsetter det i det minste.. Men,men.. Vi har vel aldri gjort det helt store ut av de dagene når jeg tenker meg om uansett. Eirik går ikke akkurat under kallenavnet mr. romantisk ;)

Nå vurderer jeg faktisk å finne senga. Tv'en er okkupert av PS3, nettet har jeg surfa gjennom, og det er null nye episoder av one tree hill og finne.. Så, ser egentlig ikke poenget i å sitte oppe da. God natt, tittere =)

Ingen kommentarer: