søndag 17. januar 2010

Daddy's home! =)

Endelig har kjæresten min kommet hjem. Teo og jeg har kost oss masse i helgen, men det var godt å få pappa hjem igjen - for oss begge. Teo ropte av glede og kastet seg rundt halsen hans. Da tror jeg det var en pappa som var på nippet til å bli litt rørt, der han satt på kne lettere redusert =)

Jeg tror Eirik var litt lei seg for at han ikke var med meg på 4års dagen vår, så i kveld er han i sitt romlemantiske hjørne og har faktisk planlagt et par koselig ting. Jeg gleder meg skikkelig, og er faktisk litt overrasket. Haha, da skjønner du kanskje hvor lite romantisk han pleier å være ;) Men, jeg har sagt det før og sier det igjen; han kan hvis han vil!

Nå sitter jeg på senga på soverommet. Det er helt stille her,og jeg er helt alene for første gang siden fredag formiddag. Jeg tuller faktisk ikke når jeg sier at jeg har ikke vært alene 1 eneste sekund denne helgen. Veldig koselig med besøk rundt meg,og ellers en liten krabat gående i beina mine, men nå kjente jeg at det var FANTASTISK med litt Monica-tid!! Stillhet er undervurdert altså!

Uken som kommer skal bestå av jobbjakt (i likhet med de siste månedene...nå begynner jeg faktisk å stresse litt!), power-walks med Veronica (vi er blitt ordentlig flinke!), og litt spenning i hverda'n. Tihi! Vi blogges, folkens! Nå skal jeg legge med ned på senga og gjøre absolutt INGENTING i 5 minutter! Good times! =)

Ingen kommentarer: