tirsdag 26. januar 2010

Det begynner å gå seg til =)

I dag hentet jeg en fornøyd liten gutt i barnehagen. Han hadde storkost seg hele dagen,og det hadde vært minimalt med sutring. Smokken hadde nesten ikke vært i bruk engang! =)

De beklaget for det som skjedde,og hadde full forståelse for at jeg reagerte som jeg gjorde. Jeg skal også ha et møte med ped.leder om den siste episoden. Så med tiden tror jeg både Teo og jeg vil bli veldig fornøyde med avdelingen. De ansatte har virkelig blitt flinkere til å fortelle meg om hva han har gjort i løpet av dagen også - noe jeg liker veldig godt.

Dette går riktige veien =)

I dag har Teo vært i barnehagen fra 08 til halv 4 også, så jeg forventet virkelig å møte en liten sutrete gutt i døra, men den gang ei. Nå er jeg kjempe fornøyd! =)

Teo sitter i stua og spiser pære og "ser på" Madagaskar på TV. Hvor mye tvtitting det blir vet jeg ikke, men det står i hvertfall på.. Jeg blogger og kokkelerer middag så det er klart til Eirik kommer hjem fra jobb. I dag står pyttipanne på menyen. En veldig krevende middag som trenger mange gode kokkeferdigheter ;) Etter middag skal vi en tur inn til Oslo for å feire kusina mi. Vi blir nok ikke så lenge, men det blir hyggelig å hilse på familien igjen for det! =)

Ha en fin tirsdagskveld, tittere! Og wow - over 200 lesere per dag. Så morro! Takk for at dere leser bloggen min =)

3 kommentarer:

Tina sa...

Bloggen din er kjempe koslig å lese, derfor du har så mange lesere :):)
Jeg er er hvertfall innom flere ganger for dagen må jeg inrømme. Stå på!:)

Ps. Bra ting ordner seg med barnehagen. Ble litt sjokkert over det du skrev !

Monica Jensen sa...

åå,så hyggelig å lese :) takk for en koselig kommentar :)

ღ Marlen ღ sa...

BRA at ting ordner seg :-)