mandag 18. januar 2010

Det er i hvertfall en start!

Nå har Veronica og jeg vært å trent. Vi gikk glipp av timen, men trente i stedet i studio. Bein og rumpe har virkelig fått kjørt seg, og det samme har magen. Deilig deilig. Jeg kommer til å kjenne dette i morgen for å si det sånn. Godt jeg ikke har mange trapper å gå i og at Vibeke er langt unna. Haha. Hun var helt vill på videregående - var noen støle kunne du banne på at hun kom å kløyp deg i låra, helst mens du kjempet deg opp trappene ;)

Jeg trente også litt armer i kveld. Seriøst, det var det mest stusselige jeg har vært med på. Jeg trodde, etter å ha bært en del på min 12 kilos unge, at jeg hadde fått litt mer muskler i armene, men neida.. Disse Timon-armene (fra løvenes konge) er nok kommet for å bli. Jeg sleit med å løfte 4 kg vekter, haha! Følte meg rimelig barsk der jeg sto ved siden av bole-bob og hans menn som løftet lett 100kg per arm.. Kanskje litt å ta i, men kontrastene var ganske store!

I morgen skal vi ut på power-walk igjen. Vi går en runde på 7km - kjempe deilig med frisk luft og litt mosjon. Håper for alt i verden at motivasjonen min holder en goood stund denne gangen. Heldigvis har jeg Veronica som pusher på! =) Kostholdet mitt er det litt verre med,dessverre.. Nok engang blitt hektet på nugatti. Sukk! MEN man må jo få lov å kose seg litt også =)

Nå er det sovetid! Natta godtfolk! =)

Ingen kommentarer: