tirsdag 5. januar 2010

Det er ingen selvfølge!

I kveld så jeg på et program på tv norge om en liten jente som er født uten ansikt. Stakkars lille jenta. Én av 10 000 blir født med dette syndromet. Jeg ble overrasket over at det er såpass "vanlig". Hun var et ekstremt tilfelle, men allikevel...

Man skal virkelig ikke ta det som en selvfølge å få en frisk unge. Jeg er overlykkelig over at jeg var så heldig å få en frisk liten gutt. Etter jeg hadde sett halve programmet klarte jeg ikke mer, og jeg måtte inn på soverommet for å kysse litt på lillegutten min! Plutselig grudde jeg meg litt til å få flere barn. Nå har jeg fått ett friskt barn, men at nestemann er frisk er langt ifra en selvfølge. Skummelt!

Og så over til barnehage start... Teo hadde sin første dag i dag, og dessverre er ikke inntrykket mitt blitt noe bedre nå. Jeg klarer bare ikke å tro at Teo faktisk skal gå DER?! Avdelingen hans var bitteliten og egentlig ganske ukoselig. At 15 unger skal oppholde seg der synes jeg er helt sykt. Det er også kun gutter på avdelingen hans, og Teo er den yngste. De fleste er faktisk en del eldre enn han(liker ikke!).. Ped.lederen kunne like så godt lest ut av læreboka. Jeg følte hun sa det "riktige", men med fryktelig lite engasjement. Jeg savner Trollskogen, og det er med en stor klump i halsen at jeg sender lillegutt i denne barnehagen her. Dessverre har jeg ikke noe valg. Med tiden håper jeg at inntrykket mitt forbedres! Jeg tuller ikke når jeg sier at tårene sprenger på littegrann nå.. Kryss fingrene for at han stortrives der og at jeg får bedre tanker om både selve barnehagen og ikke minst de ansatte! Dette er vanskelig synes jeg.. Gå fra drømmebarnehagen, til...... Sukk!

Barnehagestart er ikke spesielt gøy synes jeg! Klem fra meg**

Ingen kommentarer: