lørdag 23. januar 2010

Det er kaos her!

Etter noen dager uten husmora i action er det kaos her. Kanskje ikke kaos kaos, men i mine øyne er det mer enn rotete / møkkete nok. Jeg slaver derfor kjæresten min rundt, og han blir gal av meg. Han sier at hvis han hadde fått 1 øre for hver gang jeg sa "Eirik" hadde han vært rik nå. Vel... Han har godt å av å gjøre litt husarbeid han også, tross alt!

Akkurat nå er han å henter lille gutten som har vært en liten engel hos mormoren sin. Han har sovnet uten problemer både i går kveld og i dag på dagtid. I dag sovnet han faktisk uten problemer i sengen sin,og sov i 1,5 time. Han har aldri, siden han ble født, sovnet i sengen sin på dagtid - og hvertfall ikke uten kamp. Må vi leie inn mormor for å få skikk på soverutinene hans,eller..? Jeg tror lille rampen prøver for harde livet å teste ut mammaen og pappaen sin om dagen,og han klarer det jaggu med glans!

I natt sov Pernille og Per Martin her. Nå er de hjemme for å hente litt klær, så kommer de tilbake og skal sove over en natt til. Digg med gjesterom, og koselig med besøk =)

Hodet spinner rundt her og kroppen verker litt, men nå er jeg feberfri og oppegående. Halleluja! Ha en fin lørdag, godtfolk! =)

Ingen kommentarer: