torsdag 28. januar 2010

Dilemma

Jeg er ganske sikker på at lillemann dro av gårde til barnehagen i dag uten smokken sin. Han er rimelig avhengig av den når han er sliten / lei seg og skal sove. Dilemmaet mitt er derfor: Skal jeg gå opp til barnehagen med en smokk til han eller ikke?

Han har klart seg uten smokk før, men han koser seg jo så masse med den. Det jeg er redd for hvis jeg går opp dit er at han blir kjempe glad for å se meg og vil dermed bli med meg hjem,og så blir han kjempe lei seg når han ser at mammaen hans går igjen! Dilemma!

Som du sikkert forstår har jeg ikke vanvittig mye å blogge om for tiden. Men blogge skal jeg gjøre for det, jada!!

Nå skal jeg straks lage meg litt frokost, ( og mest sannsynlig spurte opp til barnehagen med smokk) og så ut på powerwalk med Veronica. Godt å bevege litt på seg. Ryggen min verker, men shit au!

Ingen kommentarer: