lørdag 2. januar 2010

Drømmer meg bort..

På det kaldeste har det vært 28minus i nærområdet. Veldig deilig med en hvit vinter, men når det er så kaldt at man kun kan holde seg inne er det ikke særlig gøy. Med en liten astmagutt må man holde seg inne når gradestokken nærmer seg minus 10 grader. Jeg sitter derfor å drømmer meg bort til sol, sommer, bading og idyll...

Skal jeg og min lille familie rømme neste år,og feire jula i Thailand? Ingen dum tanke.. Spørs om jeg får med meg Eirik på en 11 timers flytur med en 2åring, men det er da verdt et forsøk ;) Hadde vært deilig å sett frem til en skikkelig drømmetur. Våkne opp til krystallklart vann, nydelig frukt og late dager - med en liten yndling som forguder vann og sommer! Jeg vil oppleve verden, også med barn!

Kusina mi er der nede nå med sine to gutter. Lille Marius på snart 2 år har lært seg å hilse på Thai. Ikke værst. De storkoser seg,og sier de aldri i verden kunne drømt om at det var så fantastisk der. Jeg har hørt rykter om at man blir hekta,og det er da ikke det værste som kan skje.. Om jeg noengang gifter meg skal det skje barbeint på en idyllisk strand (f.eks i Thailand) sammen med min kjære.. Men foreløpig får jeg bare smøre meg med heftig tålmodighet, for jeg er sammen med en gutt som ikke ser poenget med å gifte seg. Hurra for det.....! ;) Neida, ingen krise. Jeg har ingen hastverk =)

Har du vært i Thailand? Er det sant som "dem" sier, blir man hekta? =)

4 kommentarer:

Mrs.PIN sa...

Haha, jeg har hørt at Langhus er "kuldehøl", men 28 blå?!?!
Mannen og jeg flytter dit om kort tid, så jeg burde kanskje kjøpe meg en skikkelig vinterjakke :)

Fin blogg du har, forresten!

StineSophie sa...

Det er heelt fantastisk der :) Har vært der flere ganger, og vi drar nedover 26 mars, for å være der i 22 dager. Det blir første ferien med datteren vår, som da er ett år og en mnd:D Første gangen jeg var i thailand var lillesøsteren min 6 mnd :D Så lenge man tar natt flight, så bør flyturen gå tårlig greit. For de små sovner til slutt da :D Vi er litt småspendte på flyturen selv, men regner med at det går bra. Lillejenta er ikke så vanskelig å få til å sove. Så etter en liten stund, så sover hun nokk søtt igjennom hele flyturen - forhåpentlig vis :D
Fin blogg foresten :) Fast leser :P

www.familienjohnsen.blogg.no

Veronica:o) sa...

Vi var i thailnd når Isabelle var 8 mnd.. Helt perfekt der!! Var der også i 2000.. Og jeg skal dit igjen.. Pappa er jo gift med en fra thailand, så sjansen er jo stor for at vi drar dit igjen.. det er perfekt der!! selvom flyturen er lang, tror jeg det skal gå greit selvom barna løper rundt..er jo lov å gå rundt på flyet og ;)

Monica Jensen sa...

He he.. Nå har vi nettopp flyttet til tomter, så hvor kaldt det er på langhus vet jeg ikke.. Men er ikke mer enn 20min avstand, så vil tro det ikke er stort varmere der :) lykke til med flytting :)